Haberler

Hande Erçel Galaya Yırtık Kotla Geldi

Güncelleme:
Abone Ol

"Güneşin Kızları" dizisinde Selin karakterini canlandıran Hande Erçel, "İftarlık Gazoz" filminin galasına yırtık kot ve tişörtten oluşan oldukça spor bir kombinle katıldı.

Yüksel Aksu'nun yazıp yönettiği başrolünde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar oynadığı "İftarlık Gazoz" filminin galası Kanyon AVM'de yapıldı. Ünlülerin akın ettiği galada "Güneşin Kızları" dizisinde Selin karakterini canlandıran Hande Erçel de katıldı.

YIRTIK KOTLA GELDİ

Hande Erçel kapıdan giriş yaptıktan sonra gazetecilerin karşısına çıkmadan önce biraz bekledi. Genç oyuncunun yırtık kot, tişört ve deri ceketten oluşan spor kıyafeti dikkat çekti.

Kırmızı halıda magazin gazetecilerine poz veren Erçel, galaya basın danışmanı ile geldi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yüksel Aksu Cem Yılmaz Üst Manşet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Leo:

Gençlere sizden biriyim mesajı veriyor veya giyinecek elbisesi yok ve sponsor bulamadı. Çok özensiz bir görüntü, ayıp etmiş.

Yanıtla48
aylin:

Ben makyajsız halini gördüm. Abartilicak kadar değil. Ha bir kere dizide makyajsiz hali vardi. Ama orda ayrica bile bile çirkinlestirmislerdi.

Yanıtla38
Nietzsche:

gözüm ayaklarından başka bişe görmüyo, aklım gitti

Yanıtla73
sülo:

SIRADAN BİR GALA NEYLE GİDECEKTİ

Yanıtla19
Tek Yol Devrim:

aşığım handeciğime sırf diziyede onun için izliyorum çok tatlı sempatik sexi güzel kusursuz muhteşem ötesi bişey yolu açık olur umarım :)

Yanıtla35
....:

bu duygu fakirini de ünlü ettiler ya pes, , ancak bu kadar ruhsuz bi oyunculuk olabilir

Yanıtla07
Alp Aden franceMobil-IOS:

habere bakin yaaaaaaa bir yirtik yirtik kotla yirtik larin oldugu mekana gitmis

Yanıtla24
İsmail:

Ne güzel ve tatil bir kız

Yanıtla24
tğçe:

ya ne gerizekalı yorumlar var burada. Her haberin altına siyaset ile ilgili yorum yapan kuş beyinliler nasıl bir psikoloji yaşıyorlar? tek ıq ile mi yaşıyorsunuz?

Yanıtla05
SİİRTLİ:

bücürmen gibi :))

Yanıtla05
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title