Haberler

Hande Yener'den Sevgilisine Cip, Oğluna Akbil

Güncelleme:
Abone Ol

Şarkıcı Hande Yener, çok düşkün olduğu 24 yaşındaki oğlu Çağın Kulaçoğlu'na kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmesi için maddi yardım yapmıyor.

Hande Yener'in DJ'lik yapan oğlu Çağın, annesinden yardım almadan geçimini sağlıyor. Yener'in oğlu Çağın, ulaşım için Akbil'le otobüs, dolmuş ve metro gibi toplu taşıma araçlarını kullanıyor.

SEVGİLİSİNE KESENİN AĞZI AÇIK

Sevgilisi Ozan Öğüt'e ise Yener'in yapımcısı Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı'nın kendisine hediye ettiği son model Range Rover Evouqe marka cipini vermesi ise dikkat çekiyor. Yener, doğumgününde de Öğüt'e Rolex marka saat hediye etmişti.

Kaynak: Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

ENGİN:

NASIL Bİ YAŞAM TARZI LAN BU KAÇ YAŞINDA KARI BOYUNCA ÇOCUĞU VAR YAŞAM ŞEKLİNE BAK!!! SEVGİLİ MANİTACILIK VS VS KADIN KISMI HAKİKATEN ÇUVALLADIMI ERKEĞİN ÇUVALLAMASINA BENZEMİYO AMA ONU SEVGİLİ DİYE YANINDA GEZDİREN ADAM ADAM DEĞİL BEN ONA BAKARIM. . DEMİYORMU HANDEYE UTANMIYORMUSUN SENİN BOYUNCA ÇOCUĞUN VAR BENLE TAKILMAYA DİYE BEN OLSAM SORARIM AMA BAZEN ŞUNU SORUYORUM KENDİME AH BE ENGİN HER KES SENİN GİBİ ADALETLİ DÜŞÜNEBİLSE BU MEMLEKETTE NE HAKİMLER YARGILAYACAK ADAM BULABİLİR NE AVUKATLAR SAVUNACAK ŞAHIS!!!! BÖYLE BİR YAŞAM TARZI YOK. . TOPLUMUN AR DAMARI ALMIŞ BAŞINI GİDİYO ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!!!!

Yanıtla920
CCC:

HABER DİYE BUNLARIDA KOYUYORLAR

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title