Haberler

Hande Yener'in öfkesi dinmiyor: Atatürk'ten sonra senin ne haddine

Güncelleme:
Abone Ol

Bir sosyal medya kullanıcısının kadın giyimi konusunda yaptığı paylaşıma sinirlenerek "İran'a git" paylaşımı yapan Hande Yener tepkisini konserinde de devam ettirdi. Atatürk vurgusu yapan ünlü şarkıcı, "Atatürk'ün yaptığı devrimden sonra senin ne haddine! Hadsiz!" ifadelerine yer verdi.

Ünlü şarkıcı Hande Yener, sosyal medyada "Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir" diyen kişiye verdiği " İran'a git, orada yaşa!" şeklindeki yanıtla adından söz ettirmişti. Öfkesi geçmeyen ünlü şarkıcı, konserde de tepkisini devam ettirdi.

"ATATÜRK'ÜN YAPTIĞI DEVRİMDEN SONRA..."

Atatürk vurgusu yapan Yener, "Yazın ne giyeceğim ben yani yazın ne giyeceğim? Ayrıca sen kimsin? Atatürk'ün yaptığı devrimden sonra senin ne haddine! Hadsiz! Neyse şimdi galeyana gelmeyelim" ifadelerini kullandı.

Hande Yener'in öfkesi dinmiyor: Atatürk'ten sonra senin ne haddine

YANITI GÜNDEM OLMUŞTU

Yener, sosyal medyada "Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir" şeklinde paylaşım yapan bir kullanıcıya "Allah Allah. İran'a git, orada yaşa! Biz ne sapıklara katlanıyoruz orada burada her yerde! Gözü pis bakan birine ne giysen nafile! Önce kendini yönetmeyi öğreneceksin, bu hayatta başkalarının ne yaptığı sizi aşar! Pedofili var ülkede hala açık giyiniyor diyorsun! Sapkınlık ve suç bizde demiyorsun da kıyafet diyorsun! Kendini ve ar damarını unutmadan yaşarsan hiçbir sorun olmaz! Bak biz kadınlar sapkınların, katillerin ortada gezdiğini biliyoruz ve ceza da almıyorlar üstelik! Bekliyoruz hala adaleti" şeklinde yanıt vermişti.

Haberler.com / İsmail Elal - Magazin

Sosyal Medya Hande Yener Hande Yener Magazin Kadın Yaşam Medya İran Kadın Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (108)

Mustafa Sen:

gençlere yaptığın kötü örneği Atatürk'e niye bağlıyor Atatürk çıplaklık devrimi yapmadı ahlaklı modern dürüst iyi insan olun devrimi yaptı

Yanıtla1141K
Perize Erenoğlu:

Atatürk senin bu halini görseydi emin ol bu devrimden vaz geçerdi. Atatürk sen iç çamaşırınla gez diye değil Türk kadınlarına reva görülen muameleden vaz geçilsin diye bu devrimi yaptı. Onu da yanlış anlamışsın be abla.

Yanıtla781K
HACER İlhan:

O devrimi ilk Peygamber yaptı Atatürk değil.

68244
Sinan Bulduk:

Diktatörlük var , devrim yok

54100
kadir köseoğlu:

sana bunu Atatürk mü söyledi belki Atatürk ün niyeti de buydu

8853
Murat Tasdemir:

Yok kadin hakli sen sacmalamissin

9622
Şaban Çağlar:

Atatürk Türk ksd8nina edepsizlik et edeosiz giyin dememiştir

Yanıtla561K
Serdar:

Ona ödül olur gerek yok. Kartlaştı iyice.

676
Bidüşün:

Sadece önünü açmıştır

1649
Bidüşün:

Ama yolunu açmıştır

1941
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title