Haberler

Hareket halindeki arabadan bacaklarını çıkaran Can Aslantuğ, özür diledi

Güncelleme:
Abone Ol

Hareket eden aracın içinde bacaklarını camdan çıkardığı için tepki çeken, Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin çocukları sosyal medya hesabından özür mesajı yayınladı.

Arzum Onan ve oyuncu Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can Aslantuğ, seyir halindeki araçta ayaklarını camdan uzatıp pozu vermiş ve bu görüntüsü sosyal medyada olay yaratmıştı. Eleştiri oklarının hedefi olan Aslantuğ , Instagram hesabından paylaşım yaparak "Bu tür bir davranışla yolculuk yapmayacak kadar terbiye sahibiyiz" dedi.

"YANLIŞ ANLAŞILDIYSA ÖZÜR DİLERİM"

Hakkında çıkan haberin ekran görüntüsünü paylaşan Can Aslantuğ, "Yeni görüyorum haberleri. Şaka amaçlı boş arazi yolunda çok düşük hızda yapmıştık. Yoksa bu tür bir davranışla yolculuk yapmayacak kadar terbiye sahibiyiz. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim" dedi.

Hareket halindeki arabadan bacaklarını çıkaran Can Aslantuğ, özür diledi

"BUNU YAPANLARA MAGANDA DENİYOR"

Aslantuğ ailesinin oğullarının arabadaki görüntüsüne 'Bunu yapanlara maganda deniyor' ve 'Kesinlikle cezalandırılmalı' gibi yorumlar yapılmıştı.

Hareket halindeki arabadan bacaklarını çıkaran Can Aslantuğ, özür diledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Aslantuğ Sosyal Medya Arzum Onan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

ziyaa:

Çocuk muziplik yapmış ne var bunda la, ayrıca boş arazide yapmış.

Yanıtla06
Düpedüz şımarıklık:

Kendini bilmezlik, ergenlik ve çömezlik

Yanıtla60
Ayılar da insandır.:

dedi, kendini bilen, olgun, usta...

02
ha ha ha:

yap yakalandigin zaman yanlis anlama yada araba gitmiyor idi de yanlis her zaman yanlis demek ille tepki gelmesine gerek yok

Yanıtla24
Gürler Kopartır:

Vahşet. Memlekete bak.

Yanıtla60
VAHŞET DERKEN:

haberi açıklamayı okumadınızmı vahşetmi o kimseyi dogramadı öldürmedi tecavüz etmedi yanlış habere yanlış yorum

06
Erdinç vurgun:

Düzgün ama gerçekten düzgün insanlarsınız dilediğiniz gibi yaşamak yaşatmak hakkınız bu yüzden. Evliliğe ve doğru insan olmaya çevremizdeki son örneklerden olduğunuz için müteşekkirim

Yanıtla05
MERVE:

DÜZGÜN İNSAN TRAFİK KURALLARINI HİÇE SAYANMIDIR SİZCE. TRAFİKTEYSEN İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAYAMAZLAR EFENDİM. BU HAKKI KİMSE ONLARA VEREMEZ. ÜLKEMİZİN YÜZDE 90 NI DÜZGÜNÜM DİYOR. HEPİMİZ AYAK DIŞARDAMI GEZMELİYİZ. SAVUNMAYIN BUNLARI LÜRTFEN. HADLERİNİ BİLSİNLER

00
...........:

Adam çocuğunu yaptığı hareketi gençliğine ergenligine vermiş ama insanlar sınırlarını bilmeli. Tehlike içeren, kuralsız hareketlerinde çocuğunu uyarmali.

Yanıtla03
KIZGIN:

Bunlarda reklama ihtiyacı olanlar galiba . . .

Yanıtla10
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title