Haberler

Hayal Köseoğlu selülit eleştirilerine bikinili yanıt verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, son günlerde selülitleriyle gündeme gelmişti. Güzel oyuncu bu eleştirilere bikinili paylaşım yaparak cevap verdi. Köseoğlu, "Bacaklarınız selülitle kaplı olsa bile, keyfinizi kaçırmayın" ifadelerini kullandı.

Mucize Doktor dizisinin güzel oyuncusu Hayal Köseoğlu Bodrum'da görüntülendi. Sevgilisi Caner Şahin ve arkadaşlarıyla tatil yapan Hayal Köseoğlu mayolu yakalanınca selülitleriyle gündeme geldi. Aynı zamanda ünlü oyuncunun sevgilisiyle kavga ettikten sonra arkadaşına tokat attığı iddia edildi. O iddialardan sonra Hayal Köseoğlu bu haberleri ti'ye alan bir video paylaştı.

Bikini paylaşım yapan güzel oyuncu haberler hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Hakkımda bu sabah müthiş bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim.

SELÜLİT ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, LÜTFEN bacağınızda birkaç selülit var diye -HATTA BACAKLARINIZ SELÜLİTLE KAPLI OLSA BİLE- pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın. Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir şeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, bir de bununla uğraşmayalım güzellerim! Mutlu, keyifli, güzel enerjilerle dolu günler diliyorum!"

Hayal Köseoğlu selülit eleştirilerine bikinili yanıt verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hayal Köseoğlu Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Nufg:

Selülitleriyle barışık, ilişki durumu karışık, kariyerindeyse yok bir ışık.

Yanıtla520
Ron:

Selülitlerle sadece kendi mutlu olur, görenler mutsuz.

Yanıtla69
ÇAPKIN KIZ ASLI:

KIZ BİRAZ KENDİNE BAK PARAN VAR ZAMANIN VAR SPOR YAP SQUAT FİLAN ÇALIŞ DÜNKÜ HALİN REZALETDİ.

Yanıtla85
DÜBÜRLÜ:

eBEM YNİ BABAMIN ANBNESİ BUGÜNLERİ GÖRSEYDİ YEMİNLE KALTEN GİDERDİ KADIN TRT DE KADIN GÖRÜNCE YÜZÜNE TÜKÜRÜYORDU NE İŞİ VAR ORADA DİYE DİZ ALTI ETEK GÖYENE HÖYKÜRÜNÜYORDU PLAJA GÖTÜRSEK CİNNET GECİRİRDİ HERALDE

Yanıtla102
Realist:

Ölmüş gitmiş işte artık hönküremez, sen de rahat bırak milleti

33
6.FİLO:

Nedense Yaz gelince bu kadınlar fena açılıp saçılıp soyunuyorlar utanmasalar her yerlerini gösterecekler. ondan sonra erkekler çok sapık oluyor. Ateş olmazsa duman çıkmaz.

Yanıtla25
kim bu?:

messa

Yanıtla41
zaa:

neye göre kiime göre ünlü heeeeeeeee sizin ünlünüz boş ünlü desenize zaaaaaaaaa

Yanıtla04
Matrak tilki:

Bundan sonra adı böylesi soytarılığa kaçan oyuncular olan dizi ve filmleri izlememek lazım..böylece onlara pirim vermemiş oluruz ..saygılarımla.

Yanıtla04
Ayla:

Insan lar sıcakta biraz açık giyinmeli

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title