Haberler

"Hayvanseverim" Diye Nutuk Atan Süreyya Yalçın, Gerçek Kürk Giyip Poz Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Her fırsatta hayvansever olduğunu söyleyen sosyetenin ünlü isimlerinden Süreyya Yalçın'ın 2 ayrı kürk giyip poz vermesi, "Bu nasıl sevgi?" dedirtti.

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın 3 gün önce Instagram'da 2 ayrı kürkle çekilmiş pozunu paylaştı. Hayvanseverliği ile tanınan, merhum babası Faruk Yalçın'dan kalan Darıca'daki hayvanat bahçesine sahip çıkan Süreyya Yalçın sosyal medyada büyük tepki aldı.

"BU NASIL SEVGİ?"

Süreyya Yalçın'a kimisi "Bu nasıl hayvan sevgisi?" diye yazdı. Kimisi de "Gerçek olduğuna inanmak istemiyoruz" demekle yetindi. Süreyya Yalçın'ın tartışma konusu olan kürkleri gerçek. Vaşak kürkünün değeri 90 bin TL. Vizon kürkü ise 15 bin TL'ye satılıyor.

İşte Süreyya Yalçın'ın o pozları:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süreyya Yalçın Faruk Yalçın Instagram Darıca Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Medeniyet:

Evde köpek besleyenler hayvanı doğasından koparıp en büyük eziyeti yapıyorlar. Artık kafelerde, parklarda oturamaz olduk heryer köpek kakası, tüyü , salyası.

Yanıtla99
KOMİK:

Köpeğin doğası beton bloklardan oluşan sokaklar mı gülmekten miğdeme ağrı girdi kendi sözlerin senle çelişiyor evde besliyolar sokakta ölmesin diye beraber yatıyolar belki o hayvanlarla kime diyorum ki o salyasından tiksindiğin hayvanın ağzı seninkinden 70 kat daha az bakteri barındırıyo haberin yok.

24
Titiz Ayşe:

Medeniyet kardeş çok güzel konuya parmak basmışsın, bence tv deki programlarda evde köpek beslemenin, evde ayakkabıyla gezmenin zararlarını anlatılmalı.

00
ismail:

kadın yalan söylemiyo hayvanları kürkü için seviyo

Yanıtla017
halktan biri:

bunlar hep aynı kurban bayramında kesilen kurbanlar için canilik barbarlık derler ama her gün et lokantalarında yemek yerler hayvan severiz derler 105 bin liraya kürk giyerler onların hayatı da bu zaten hep yalan hep dolan kendilerine geldi mi hiç kürkün etin nerden geldiğini sorgulamazlar ama başkaları oldu mu bi taraflarını yırtarlar

Yanıtla012
Kepir18:

Hayvanları seviyorum derken illa 4 ayaklı olanları kastetmemiş olabilir zengin cebi dolu 2 ayaklı hayvanları seviodur belkim kadın cuaz

Yanıtla012
murathan:

sözde hayvan sever bunlar imkan olsa kürk için tüm hayvanları öldürürler adı ünlüyse zaten herşey beklenir vatan haininide gördük böyle iki yüzlüsünüde ünlü değil mi insanlık namına sınıfta kalır 5 para etmezler.

Yanıtla011
Vikings:

dua edelim de insan derisi kürk olarak pek bi şık degil. yoksa bizim derimizi giyer bunlar.

Yanıtla09
bayrak:

çok sevdiği için bi kamyon para vermiş

Yanıtla18
pabucun teki:

Kürk giyindiğine göre kendisini bir hayvan olarak görüyor demekki ee bunu yapanın da hayvanları yani kendisini sevmesi gayet olağan bi sonuç.

Yanıtla08
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title