Haberler

Herkesin Sırtını Döndüğü Nur Yerlitaş'a, Bülent Ersoy Kucağını Açmış

Güncelleme:
Abone Ol

Şehitlerle ilgili kullandığı haddi aşan sözleri nedeniyle çevresindeki hemen herkesin sırt çevirdiği Nur Yerlitaş'a en büyük destek, Diva Bülent Ersoy'dan gelmiş.

Şehitlerle ilgili kullandığı haddi aşan ifadeler nedeniyle en yakın arkadaşlarına kadar neredeyse tüm Türkiye'den büyük tepki alan Nur Yerlitaş'a sanat camiasından en büyük destek Diva Bülent Ersoy'dan gelmiş.

HERKES SIRTINI DÖNERKEN DİVA BAĞRINA BASMIŞ

Hasta yatağında başına ilk gelen Demet Akalın bile moda dünyasının efsaneleşen ismi Nur Yerlitaş'a sırtını dönerken, Bülent Ersoy tam tersine eski arkadışına destek olmuş.

ESKİ DOSTUNA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu bilgiyi ortaya çıkaran ise yine Nur Yerlitaş oldu. Instagram hesabından Diva Bülent Ersoy'un fotoğrafını paylaşan Nur Yerlitaş, altına düştüğü notla eski ama eskimeyen dostuna teşekkür etti.

İşte Nur Yerlitaş'ın Instagram payalaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Nur Yerlitaş Instagram Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

TÜRK ASKERİ:

SİZLERE DİYECEK LAF BULAMIYORUM BUVATANIN TOPRAĞINDA AY YILDIZ BAYRAĞIMIN ALTINDA YAŞAYAN SEFİL İKİLİ BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYOSUNUZ HARAM OLSUN BE ŞEHİTLER MEHİTLER NASIL BİR TELAFUZ YAZIK SİZE VE Bİ HATIRLATMA DİNİ BİLGİNİZ DE KITTIR SİZİN ŞEHİTLER PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞUDUR BEN 30 YAŞINDA VATANINI BAYRAĞINI MİLLETİNİ SEVEN BİR VATANDAŞIM ALLAHIM BANA SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ ŞEHİTLİK MAKAMINI UYGUN GÖRMEDİ ŞEHİTLİK O KADAR KUTSALKİ HER İNSAN İSTESE BİLE O MERTEBEYE ULAŞAMIYOR. YAZIK SİZE . . . .

Yanıtla515
Adınızı Yazın:

siz ne anlarsınız beee anlayabilmeniz için önce bu vatan için toptak için savaşın . . . . hadi savaşı geçtim gidinde bir anneye babaya sorun şehidimizi insanın ciğeri yanar ama siz nerden bilceksiniz ki sizde ciğerin milimi yok ancak soytarılık yaparsınız ama unuttuğunuz birşey var sizi bizler gündeme getirdik bizler sayesinde egolarınız büyüdü al birini vur birine ben varya o şehitlerimin sümüğünü değişmem sizingibi reyting manyaklarına. . . .

Yanıtla316
Neymiş o destek çıktığı:

Bülent hanım neyine destek çıkmış doğrusu çok merak ettim

Yanıtla315
dil arısı:

bülentin erkeklik damarı kabarmış ve nur kendisi söylemiş uykusuz geceler yaşadık diye ikisi de aynıymış demekki. yazıklar olsun.

Yanıtla79
Bekirx:

Birinin cinsiyeti bile belli değil, diğerinin insan olup olmadığı tartışılıyor. . .

Yanıtla114
bilirkişi:

BÖYLE AHLAKSIZ KENDİNİ BİLMEZ İNSAN MÜSVETTELERİNİ DESTEKLEYENDE EN AZ ONUN KADAR SUÇLUDUR.

Yanıtla310
Bozuk:

Oda ayni maya

Yanıtla67
YILDIRIM:

ALLAHIN ADINI ANDIM ŞU DİNAZORLARI SINIR DIŞI EDİN

Yanıtla110
:

aynı kafadan insancıklar normaldir

Yanıtla46
sana kim destek çıksın:

sana destek çıkanlar elbette bir şeylerden dönenlerdir

Yanıtla37
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title