Haberler

Herkesin Siyah Giydiği Altın Küre'de Blanca Blanco, Kırmızı Derin Yırtmaçlı Elbise Giydi

Güncelleme:
Abone Ol

75. Altın Küre Ödül Töreni'nde Hollywood'daki taciz skandalına karşı herkes siyah giydi. Bir tek oyuncu Blanca Blanco kırmızı derin yırtmaçlı elbise tercih etti.

Oscar Ödülleri'nin habercisi sayılan 75. Altın Küre Ödülleri (2018 Golden Globe Ödülleri), 8 Ocak'ta Beverly Hills'te düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Hollywood dünyasının en ünlü isimlerinin katıldığı törende Blanca Blanco'nun derin yırtmaçlı elbisesi dikkat çekti.

DERİN YIRTMACI İLE NEFES KESTİ

Cesur kıyafet seçimleriyle bilinen 36 yaşındaki oyuncu Blanca Blanco, Hollywood'daki cinsel taciz skandalı için yapılan protestoya katılmadı. Herkesin siyah giydiği gecede Blanca kıpkırmızı bir kıyafet seçerek adeta gecede parladı. Güzel oyuncunun derin yırtmacı da nefes kesti.

İşte Blanca Blanco'nun o elbisesi:,


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hollywood Küre Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

ASLI:

BU ELBİSEYİ GİYMEK YÜREK İSTER ÖZGÜVEN İSTER. SAYGI DUYDUM, GERÇEKTEN CESUR VE KENDİNE GÜVENEN HATUNMUŞ. BİZDEKİ KAPALILAR İSE YA ÇOK ÇİRKİNLER YADA ÖZGÜVENSİZ KORKAKLAR.

Yanıtla296
iiğ:

yanacaksın Aslııııııııııı

00
Van hooijdonk:

Avrupalı medeni insana bir bak güzel çekici alımlı..birde kendini bulunmaz hint kumaşi zanneden turkish kezbanlara...

Yanıtla205
DENİZ DENİZ:

türkler dede güzel kadınlar var ama her açan sana güzel geliyorsa o ayrı ABAZA

68
KÜLYUTMAZ:

etki tepki diye bir gerçeklik var. kadın çıplaklaştığı bir dünyada sapıklığın olması normaldir. neden taciz artıyor diyeceğinize giyinmenin adabını bilirseniz sapıklara fırsat vermezsiniz.

Yanıtla715
ali osman:

tacize davet çıkardı deseniz daha doğru olur. . .

Yanıtla120
ZEUS:

ABİ TACİZİN OLUŞ SEBEBİ KENDİLERİ SONRA İTİRAZ EDEN DE KENDİLERİ İLGİNÇ

Yanıtla911
RİZELİ:

bu insanmıdırihayvanmı. Malüm Hayvanlar giyinmeyi bilmez.

Yanıtla86
ayşe:

3 4 metre kumaşı birkaç yerinden dikişle tutturmuşlar elbise diye deli paralara satıyorlar

Yanıtla210
kkkk:

kadının yaratılış gerekiği erkek için cekici cezbedici oldğunu herkes biliyor bu iş kapıyı acık bırakıp hırsızın eve girimesine sonrada ev sahibinin hırsıza kızması hırsız herzaman hırsızdır fırsatı kollar onemli olan senin hırsıza ne kadar fırsat tanıdığın kimse kendini kandırmasın

Yanıtla47
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title