Haberler

Hollywood'da En Çok O Kazanıyor

Abone Ol

Hollywood'un En Fazla Kazanan Aktörü, Tek Bir Filmde Elde Ettiği 71 Milyon Dolarlık (43.3 Milyon Pound) Geliri ile Ünlü Oyuncu Harrison Ford Oldu.

Hollywood’un en fazla kazanan aktörü, tek bir filmde elde ettiği 71 milyon dolarlık (43.3 milyon pound) geliri ile ünlü oyuncu Harrison Ford oldu.

Bir süredir "Emeklilik yaşına yaklaştı ve artık işinden çok, ailesine konsantre" yorumları alan 66 yaşındaki ünlü aktör, Steven Spielberg’in yönettiği Indiana Jones’un dönüşü filmi ile büyük prim yaptı. Film 820 milyon (500 milyon pound) dolarlık gişe geliri elde etti. Ayrıca gişede en başarılı 23’üncü film ünvanını da aldı. Ford, 2000 yılından bu yana sadece 4 filmde rol almıştı. Harrison Ford’un ardından en fazla kazanan ise 60 milyon (36.6 milyon pound) dolarlık geliri ile Adam Sandler oldu.

Yılın başında ’en popüler Hollywood Yıldızı’ olarak anılan Will Smith ise 49.2 milyon (30 milyon pound) geliriyle bu kez ancak üçüncülüğü alabildi. Hollywood’un en çalışkan oyuncuları arasında yer alan Nicholas Cage 43.6 milyon (26.6 milyon pound) dolarlık geliriyle ilk beşe girmeyi başarırken, Tom Cruise ise sıralamada 7’nciliği aldı. Forbes’un Hollywood’un ünlü yapımcıları, menajerlik ajansları ve avukatları ile görüşerek hazırladığı listeye göre, Meet Dave, Eddie Murphy gibi oyuncuların eline geçen bedel ise 43.6 milyon (26.6 milyon pound) doları buldu. İlk 20’ye girebilen tek İngiliz oyuncu Christian Bale ise 10.8 milyon dolarlık geliri ile dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title