Haberler

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz günlerde ile kış aylarından beri aşk yaşadığı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile tatil sezoununu Bodrum'da açan Zehra Çilingiroğlu, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

TATİL İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKTI

Tek başına alıverişe çıkan Zehra Çilingiroğlu, ilk olarak bir giyim mağazasına uğradı. Tatil için alışveriş yapan Zehra'ya ilerleyen saatlerde yakın bir kız arkadaşı da eşlik etti.

Hülya Avşar'ın kız Zehra Çilingiroğlu, kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu

KIYAFETİYLE SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Zehra her ne kadar bu gündelik buluşması için sade bir kıyafet tercih etmiş olsa da giydiği elbiseyle sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı. Zehra Çilingiroğlu'nun elbisesine sosyal medyada binlerce yorum yapıldı. Çoğu takipçi Zehra'nın sade güzelliğine vurgu yaparken, diğer takipçiler kıyafetini anneanne kıyafetine benzetti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zehra Çilingiroğlu Sosyal Medya Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Nevin çelik:

Zehra hanımın tercihi ,kendini öyle mutlu hissediyor ki giymiş. Illede bir yerlerini açması gerekli değil. Tebrik ediyorum.

Yanıtla042
ÇİLEK:

KAPALİ BİR KİYAFET OLDUĞU İCİN ANNEANNE KİYAFETİ ACİK GİYSEYDİ YÜREK HOPLATTİ DİYECEKTİNİZ YAYİN YAPAN ARKADAŞ CAHİLLİK EDİYORSUN BOŞ İŞLERLE UGRASİYORSUN

Yanıtla138
Esatir:

Zaten yüzü de babaannesine benzemiş.

Yanıtla163
mırmır:

sanane la

113
AYNADAKÎ GERÇEK:

Ya arkadaşlar ne kadar rez-il ve dengesiz insanlarsınız siz. Dekolte Giyse eleştiriyorsunuz. Düzgün kaldıki bir kıyafet giyincede ni ne kıyafeti diyorsunuz. Bence sizlerin Medeniyyet, edep, kültür ve özelliklede psikolojik ders ve desteğe ihtiyacìnız var.

Yanıtla111
ADALET:

NENEM DE BÖYLE GİYERDİ RAHMETLİYİ HATIRLADIM

Yanıtla71
Mırmır:

Kezban

Yanıtla43
Mırmır:

Çapulcu

Yanıtla51
Kenan:

Kezbaan

Yanıtla42
ADMAN:

Vallahi yakismis, aynen bizim fadime, ye benzemis kutluyorum

Yanıtla05
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title