Haberler

Hülya Avşar 'Safiye Sultan' Karakteriyle Objektif Karşısına Geçti

Güncelleme:
Abone Ol

'Kösem Sultan'ın anlatılacağı dizide rol alan ünlü sanatçı, Safiye Sultan karakteriyle objektif karşısına geçti. Avşar, yeni dizisinden bölüm başına 60 bin lira alacak.

"Muhteşem Yüzyıl-Kösem" dizisinde Safiye Sultan'ı canlandıracak olan Hülya Avşar bölüm başına 60 bin TL kazanacak. Sanatçı, yeni karakteriyle objektif karşısına geçti.

DEV BİR ŞEHİR İNŞA EDİLİYOR

Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketi TIMS Production şimdi de Osmanlı tarihine damga vuran Kösem Sultan'ın hikayesiyle geri dönüyor. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın üstlendiği dizinin hazırlıklarına 1 yıl önce başlandı. Muhteşem Yüzyıl'ın yaratıcı ekibi dev bir Osmanlı şehri inşa ediyor.

PLATODA POZ VERDİ

Cast çalışmaları da halen süren dizide Safiye Sultan karakterine hayat verecek Hülya Avşar platoda objektif karşısına geçti. Avşar'ın diziden bölüm başına 60 bin TL kazanacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Safiye Sultan Kösem Sultan Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (90)

MuratmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Lütfen hakaret etmeyin. Hülya hanımı çok seviyorum .

Yanıtla318
cansu:

Hiç Hülya''lık olmamış şimdiden düşüncelerimi söylim bu proje başlamadan benim için bitmiştir:)

Yanıtla1121
Adınızı Yazın:

hülya avşar kesinlikle bu dizinin reytinglerini düşürür

Yanıtla920
tracers:

bu kadının başına bir şeyler gelsede kurtulsak, 30 senedir gına geldi arık bundan, şımarık, haysiyetsiz, , , , ,

Yanıtla818
nil:

yeter artık ya emekli ol sıkıldık yüzünü görmekten

Yanıtla719
Adınızı Yazın:

Hülya Avşar kesinlikle doğru seçim. . Merakla bekliyorum. Bu işin altından da alnının akıyla çıkacaktır. Başaracaktır. . . Negatif yorum yazanlar. . Emeğe saygısı olmayan aciz insanlar. . Ne kadar ayıp ne kadar yazık emeğe saygınız yok. . Türkiye de onlarca filme imza atmış başarılı bir oyuncu. Özel hayatı bizi ilgilendirmez. . . Çomak sokmadan hakaret etmeden yapamıyorsunuz dimi? Yazdıklarınıza bir bakın insanlığınızdan utanın. . İzlemeyen izlemez, izleyenler yeter defolun çekin bu pis yorumlarınızı! . .

Yanıtla177
xxxx:

Kesinlikle doğru seçim. . . Böyle güçlü bir yapıma böyle güzel başarılı bir kadın girmeliydi zaten. . . Safiye rolü çok yakışmış. sabırla bekliyorum. . .

Yanıtla1311
erol:

Bence Hülya avşar bu rol için biçilmiş kaftan. hem çok güzel hem çok iyi oyuncu.

Yanıtla185
AngaralimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rizasi icin su salak kariyi haber yapmayin. Ne ses. Ne akil. Ne tip. Nede insanlik hic biri yok. Sanatciyim diye ortalikta dolanan geri zekalinin biri.

Yanıtla518
Adınızı Yazın:

Ayy çok güzel olmuş. Bu ne asalet. . Dört gözle bekliyom başlamasını. . .

Yanıtla184
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title