Haberler

Hülya Avşar Sonunda İstediğini Elde Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Avşar'ın desteği ile tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan Kaya Çilingiroğlu yeniden spor yorumculuğu yapacak.

Hülya Avşar'ın futbol yorumculuğu yaptığı kanalla yollarını ayıran eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na iş bulmak için TRT Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ü aradığı haberleri önceki gün gazetelerde yer almıştı.

HÜLYA, KAYA İÇİN KOLLARINI SIVADI

Ünlü sanatçının ise Nasuhi Güngör'ü eski eşine iş bulmak için değil, teklif edilen programla ilgili bilgi almak için aradığı ortaya çıktı. Kanal yetkililerinden alınan bilgiye göre TRT Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, geçen ay Kaya Çilingiroğlu'na bir spor programı önerdi. Çilingiroğlu teklife olumlu bakınca, programın formatı ve yayın tarihi konusunda çalışmalara başlandı.

YAKINDA SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Hülya Avşar da geçen hafta Güngör'ü arayarak programla ilgili son durumu sordu. Güngör, herhangi bir sorun olmadığını, sürecin devam ettiğini anlattı. Çilingiroğlu'nun yorumculuk yapacağı program, yakında seyirciyle buluşacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Nasuhi Güngör Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

asigo:

yahu bu adam daha geçen gün açıklama yapmadı mı Hülyaya 24 saatten fazla dayanamıyorum diye . Kadın bu açıklamaya rağmen iyi fedakarlık yapmış . . .

Yanıtla615
Bi git öllllll...:

Artık yeterrr bunları tv de görmek istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yanıtla117
aho:

Ulan adamda para olunca hersey olabiliyor vay be adaletin bumu dunya? Kaya ve futbol yorumculugu nasil birlikte olabiliyor hayretler icerisindeyim :)

Yanıtla014
madida:

medeniyetin gözünü seveyim başka şey medeniyet, ayrıldığı kocasına aş iş buluyor istesin eş bile bulur kimbilir belkide . .

Yanıtla19
VATANDAŞ:

insanları bu tip kişilerin haberleri ile meşgül etmeyin ve bu mutlu azınlığın haberleri bizi ilgilendirmiyor, site olarak sizi ilgilendiriyor olabilir. siz bunu da yayınlamazsınızzz.

Yanıtla18
NF1969:

MİLLETİN PARASIYLA YAŞAMAK BUNA DENİR TRT KATKI PAYI AL HATIR İÇİN DAĞIT NERE DE DİN, NERE DE İMAN, NERE DE ADALET. İŞTE BUNUN İÇİN BEN KURANI KERİMDE GERÇEK ŞERİATI BUNU İÇİN İSTİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU GÜNKÜ DİN SAVUNUCULARIN ŞERİATINI DEĞİL KURANDAKİ ŞERİATI SÖYLÜYORUM. GERÇEK HAK, GERÇEK EŞİTLİK, GERÇEK ADALET GELSİN DİYORUM.

Yanıtla05
vay ki vay:

bu bayan gücünü nereden alıyor?

Yanıtla11
millet:

o trt ye yazıklar olsun milletin parasını sergen 200 aylık 200 bin kaya gibi adama aylık 100 bin bu paralar milletin milleeeeeeetttttttiiiiiiiiiiin.

Yanıtla02
garip:

hülyanın umrundamı kef üstüne kef

Yanıtla01
feleket:

vay be trt tarlada çoluk çoçuk aç çalıssın sen tarımdan pay al tarımla ilgili bir promamın bile olmasın bir yorumcuya o kadar para haram olsun

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title