Haberler

İbn Arabi Yorumuyla Duha Suresi, Diriliş Ertuğrul'a Damga Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'da, İbn Arabi'nin Peygamber Efendimiz ve Duha Suresi ile ilgili sohbeti izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

TRT ekranlarında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un dün akşam yayınlanan bölümüne İbn Arabi'nin Peygamber Efendimiz ve Duha suresi ile ilgili sohbeti damgasını vurdu.

EKRAN BAŞINDAKİLER MEST OLDU

İbn Arabi, "Bu büyük mücadelenin mükâfatı bu dünyada olmasa da ebedi ahiret yurdunda olacaktır. Bu, Allah'ın mümin kullarına vaadidir" dedi. Bu sözler ekran başındakileri mest etti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Diriliş Ertuğrul İbn Arabi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

musa:

Iyi ya işte koyunlar da yemiştir bu propagandayi fakirin evladını cennetle kandiran faşist ler sizi de bu meydanda görmek isteriz öyle ya gelin hadi cennetten birkaç Huri de siz alın olmaz mı fakirin çocuğu azıcık dünyalik alsın

Yanıtla573
Ccc:

Rabbimiz milletimizi Allah askiyla yanan kullarinin,sehit dusen kullarinin hurmetine felaha cikar.Tum oyun kuran dusmanlarimizin oyunlarini kendilerine cevir yarabbi.

Yanıtla056
ADANALI-ERDEM:

LA İLAHE İLLALLAH MYHAMMEDEN RESULULLAH

Yanıtla239
a. can yılmaz / almanya:

GERÇEKTE , İBNİ Arabi müslüman değildir. . endülüslü kripto yahudidir. . yazdığı eserlerin hiç biri islami değildir. . hep şirk üzerinedir. . büyü üzerinedir. . bundan dolayı arapların içinde tutunamayıp osmanlıya gecmiştir. . zaten OSMANLIDA İSLAM DEVLETİ değildi. . tasavvuf yani kabala devletiydi. bayraklarnda sancaklarında hep davut yıldızı , gönye pergel gibi şeyler vardı. . MASONİK MEDYANIN GERÇEK İslam alimleri yerine ibni arabinin yıldızını parlatmasının sebebide budur.

Yanıtla286
kadriyebjk:

Allahim sen bizleri yolundan ayirma.Sen müminkullarindan eyle bizleri.sğinacak tek yerimz senin yanin yoluna kurbanolsunbu canimz Ne mutluki senin yolunda olanaa..

Yanıtla027
panteistMobil-ANDROID:

beni etmedi

Yanıtla203
kadriyebjk:

Ekran karsisinda resmen agladim Bu sahne icin sonsz tskler emegi gecen herkese sizi seviyorum..

Yanıtla020
Adınızı Yazın:

müslümanı sevindiren bir söz. allah bizi sevinenlerden eylesin.

Yanıtla016
GÜZEL IRKIMMobil-IOS:

Yorumlae neden gözükmüyor

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title