Haberler

    Adalet Durak, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle eski eşi İbrahim Tatlıses'ten şikayetçi oldu

    Güncelleme:
    Abone Ol

    İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı'nın annesi olan ilk eşi Adalet Durak, ünlü şarkıcının kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

    İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'da yaşayan ilk eşi Adalet Durak, bugün Şanlıurfa Adliyesine giderek eski eşi hakkında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Adalet Durak şikâyet dilekçesinde, eski eşinin katıldığı bir canlı yayın programında kendisinin dini inanışı gereği kıyafetlerine atıfta bulunarak, "O kara peçeli" diyerek kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü.

    "HAKARET SUÇUNDAN YARGILANSIN"

    Adalet Durak avukatı aracılığıyla yaptığı suç duyurusunda, eski eşinin kıyafetlerinden dolayı kendisine "Karayılan" dini inancından dolayı da "Büyücü" diyerek kendisini alenen aşağılayarak hakaretlerde bulunduğunu ifade etti. Adalet Durak, eski eşi İbrahim Tatlıses'in hakaret suçunu düzenleyen TCK'nın 125. Maddesi uyarınca hakkında dava açılarak Asliye Ceza Mahkemesinde yargılamasının yapılarak cezalandırılmasını istedi.

    Adalet Durak, eski eşi İbrahim Tatlıses'ten şikayetçi oldu

    TATLISES: BANA BÜYÜ YAPTILAR

    İbrahim Tatlıses, Beyaz Magazin programının canlı yayınında, genç sevgilisi ile evlilik yolunda ilerlediklerini fakat büyü yapıldığı için işlerin yolunda gitmediğini belirterek, evine domuz yağı sürüldüğünü iddia etmişti. Tatlıses, "Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler. Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Kız 48 kiloya düşmüş kahroluyorum. Ona ev aldım, araba aldım, daha da alırdım ama o kara peçeli ve oğlu var ya evime domuz yağı sürmüşler" diyerek eski eşi Adalet Durak'a göndermede bulunmuştu.

    Adalet Durak, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle eski eşi İbrahim Tatlıses'ten şikayetçi oldu

    Kaynak: Magazinkolik / Magazin

    İbrahim Tatlıses Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (11)

    Hakan Arslanoglu:

    Adalet Durak' ı çok merak ediyorum. bir tek gözleri görünüyor.

    Yanıtla12564
    DODOK DODOK:

    İbretlik proseslerden oluşan bir çöküşşşş...

    Yanıtla10120
    SHU:

    Ne kadar gereksiz bir haber !

    Yanıtla2121
    Metin Yalcin:

    Her imparatorun bir batış başlangıcı vardır ..

    Yanıtla5113
    Güven Yaşar:

    Şuna o kadar şey söylemek istiyorum ki ana kendimi tutuyorum.

    Yanıtla776
    Onemli Degil:

    Le Le Le Sakine.. Eeeee eeee ?

    Yanıtla1461
    Aykut Kalanoğlu:

    Adam hakaret etmemiş dövmemiş sövmemiş bu bayan belki de kendisi tazminat ödeyecek devlete mahkeme heyetini fuzuli boş yere meşgül ettiği için !

    Yanıtla82
    D:

    Ülkenin kültürünü, ahlakını bozan ve değerlerimize hakaret eden gerçekte hiçbir katkıları olmayan oyuncu, türkücüleri ve şakşakçıları bırakın artık. Avrupa Japonya ve Çin gibi ülkeler zamanında üretip zengin olurken bunlar gençleri sefahetleriyle uyuttular. Geri kaldık.

    Yanıtla14
    elif yildiz:

    (Helake sürükleyen yedi şeyden biri büyüdür.) [Buhari] Müslümanlar bunu bilir

    Yanıtla14
    ismail bey :

    O kara peçeli deyipte, eski hayatını ve geçmişini beğenmeyen tatlıses, ahirette o kadından helallik isteyecek..

    Yanıtla13
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title