Haberler

İç çamaşırı reklamında oynayan Esra Bilgiç'in ceket giymesi tartışma konusu oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, bir markanın iç çamaşırı reklamı için kamera karşısına geçti. Bilgiç'in tanıttığı iç çamaşırının üzerine ceket giymesi, takipçilerinin eleştirisine neden oldu.

Son olarak rol aldığı Adanış: Kutsal Kavga filmiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Esra Bilgiç, dünyaca ünlü bir iç çamaşırı markasının reklam filmi için kamera karşısına geçti.

SÜTYEN ÜZERİNE CEKET

İki farklı tarz sütyen tanıtımını yapan Bilgiç'in üzerine ceket giymesi, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

"CEKET REKLAMI GİBİ OLMUŞ"

Takipçileri, Bilgiç'in iç çamaşırından çok ceketi tanıtıyormuş gibi bir algı oluştuğunu ve iç çamaşırını tek başına giymesinin daha doğru olacağı yönünde yorumlarda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Bilgiç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Eğrioturdoğrukonuş:

bedeniyle çıplaklığıyla para kazanmak hoş olmuyor tatsız ve çirkin duruyor kadınlara

Yanıtla19186
Rahim Çalış :

BU DELİKANLI BAYANI BÖYLE REKLAMA ÇIKARAN FİRMANIN AKLINA ŞAŞARIM ÖTEKİ BAYANLARLA KARIŞTIRMASINLAR BU ESRA BAŞKA ESRA ÖYLE İÇ ÇAMAŞIRIYLA ORTALIKTA DOLAŞMAZ ÖTEKİ ÜNLÜ BAYANLAR GİBİ

Yanıtla11829
Doğrucu Davud:

Ertuğrul'a ayıp mı oldu? Hayal kırıklığına uğramışsın belli

01
Uğur Paşaoglu:

Giymeyecektinnnn!

Yanıtla843
Juliva stl :

Para için herşeyi yapmayacaksın!!! Aç gözlülük herşeyin önüne geçiyor sınırlar kalkıyor,ne gerek vardı?evli barklı parayada ihtiyacı yok,Daha çok daha çok istiyorlar….

Yanıtla13
Emirhan Yıldız:

yaptıysan tam yap yada ukraynalı savaş mağdurlarına bırak bu işleri

Yanıtla30
Ekrem Çolban:

ne kadar akıllı var burda .......akıl gramla satılsa yetmez bunlara

Yanıtla11
Ahmet Han:

Sanki 80 90 'ların reklam filmi gibi olmuş.

Yanıtla02
Mehmet Ümit:

Dönemin en çok getiri sağlayan mesleği. teşhircilik... Sosyal medya fenomenleri, şarkıcılar, oyuncular. Bir bakın bakalım. Vücudu değilde yeteneği ile gündeme gelen var mı? Yok!

Yanıtla02
Halil Kurdal:

Yakınını haha Para paraaaa

Yanıtla10
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title