Haberler

İlker Ayrık'ın Eşinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

İlker Ayrık eşiyle ilgili röportaj yapmaktan kaçınarak "Durduk yere eşimin deşifre olmasını istemiyorum. ben başkasının eşlerini merak etmiyorum" dedi.

Komedi dizi ve filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından İlker Ayrık,'Ben Bilmem Eşim Bilir' adlı bir yarışmayı sunmuştu. 4 çiftin katıldığı yarışmada eşler birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları konusunda iddiaya giriyor. İddiayı tutturanlar puanları topluyor ve finale kalmaya hak kazanıyor. Finalde 4 çift içinden kazanan ikili otomobil sahibi oluyor.

"BANA SORUN"

Birbirleri hakkında isabetli tahminleri yapamayan çiftler arasında tatlı münakaşaların da yaşandığını anlatan Ayrık, eşiyle birlikte söyleşinin bir bölümünde yarışmacı olmaları teklif edilince "Yok, yok, olmaz, hayır, bana sorun" sözleriyle istekleri geri çevirdi.

"DEŞİFRE OLMASINI İSTEMİYORUM"

"Eşinizi gizlemeyi seviyor musunuz?" sorusu üzerine Ayrık, "Niye gizleyeyim, dünyalar güzeli bir eşim var. Suyun üzerinde yürüse şaşırmazsınız, o kadar zariftir karım. Sadece durduk yere aile hayatımın ve eşimin deşifre olmasını istemiyorum. Ben başkalarının hayatlarını, eşlerini merak etmiyorum" dedi.

"SIRADAN BİR AİLEYİZ"

Ayrıca Ayrık, "Sıradan bir aileyiz ve ben de sıradan biriyim. Sadece işimi iyi yapmaya çalışıyorum. Özel biri olmayı isterdim ama değilim" diye konuştu.

İşte İlker Ayrık ve eşi Sanem Ayrık:





Kaynak: Haberler.com / Magazin

İlker Ayrık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

DENİZLİ:

HARİKA GÖRÜNÜYORSUNUZ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

Yanıtla424
muhiddin bulanık:

karı çok yaşlı ilker genç duriy

Yanıtla145
DENİZ:

İki çocuğunun annesi. . Yetmezmi ?

05
işsiz ve bekar:

kadın güzelmiş ama para işte güzellik değil paraya tapıyorlar şimdikiler

Yanıtla48
akıl vericem ama bende de yok:

Ben bilmem eşim bilir den sonra hangi programı yaptıysa tutmadı, Hazır tutmuş programa neden devam etmez bilmem.

Yanıtla33
buli:

harbi ayrık:)

Yanıtla24
Biat mi asla!:

Neden esini görenler gözlerine inanamamislar? Yani adam cirkin kadin guzel ondan mi? cok imali bir haber basligi. . .

Yanıtla23
misafir:

insanin yüz deyil yürek güzelligi daha önmeli demekki Ilker beyde esinin yüregini cok seviyor cirkinde deyil saten bu zamanda cirkin diye birsey yok :-)))

Yanıtla10
HAHAHAH:

ee ne var gayet hoş bi bayan

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title