Haberler

İmaj değiştiren Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı son fotoğraf sosyal medyayı ikiye böldü

Güncelleme:
Abone Ol

Diriliş Ertuğrul dizinde gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Engin Altan Düzyatan, dizinin final yapmasıyla imaj değiştirmişti. Ünlü oyuncunun sosyal medyadan yaptığı son paylaşım sevenlerini ikiye böldü.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisinde gösterdiği performans ile izleyicilerin büyük beğenisini toplamıştı. Ünlü oyuncu, dizinin final yapmasının ardından imajını değiştirdi. Uzun saçları ve sakallarından vazgeçen Düzyatan'ın yeni imajına sevenleri bir türlü alışamadı. Bugün Instagram hesabından yeni haliyle yeni bir fotoğraf paylaşan oyuncuya hayranlarından yine bir çok yorum geldi.

SEVENLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Engin Altan Düzyatan'ın bazı takipçileri, "Eski sakallı halini hatırlıyorum da, bu çok kötü olmuş" ve "Diriliş'teki sakallı halin daha güzeldi gerçekten" şeklinde yorumlar yaptı.

Öte yandan oyuncuya destek de geldi. Düzyatan'ın yeni haline yavaş yavaş alışan bazı hayranları da, "Nereden bakarsan bak adam karizma" ifadelerini kullandı.

İşte Engin Altan Düzyatan'ın Instagram'dan yaptığı o paylaşım:

İmaj değiştiren Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı son fotoğraf sosyal medyayı ikiye böldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Balçovalı:

Ayşegül evliymiş. Ama yüzük takmıyor. Evli olduğunu bilemezdim. Aşkımı kalbime gömüyorum. İşin kötü tarafı Ayşegüle aşık oldum galiba. En iyisi Memleket değiştirmek.

Yanıtla41K
vatandaş:

iyimisin balçovalı. narkozdan yenimi çıktın. sen en iyisi daha dinlen.

02
Mağdur.:

3 bininci beğenibenden gelsin.

01
vatandaş:

adam her türlü yakışıklı

Yanıtla3612
uCube:

Yakışıklı derken? Karizma diyecektin sanırım, karıştırdın güzel kardeşim. ;)))

00
YURTTAŞ:

SENiN OLSUN

00
yönetmen:

düz yattığı için fiziği düzgün :))))))))

Yanıtla1415
ali:

ikiye bölüncek ne varmış kırk yıl görmesek aklımıza gelmez vaktimizi niye ayıralım bunun için ayıralım

Yanıtla222
ercan:

niye düz yatmış niye başının altına yastık koymamış milleti niye ikiye bölmüş bunun için bölünen varmı hatta umrunda olanlar varmı sakalını kesti diye niye haber oluyo demekki işi gücü olmayanlar bölünüyo ikiye hayret ediyom bu kişilere

Yanıtla212
Hacı ama amca değil:

Ergin ataman degilmiydi o yaa ??

Yanıtla16
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title