Haberler

İngiliz Markalarının Yeni Üssü Galata

Abone Ol

Galata'daki Atelier 55 mağazası, İngiltere'nin en ünlü marka ve tasarımcılarını aynı çatı altında buluşturuyor.

Beyoğlu Galata'da açılan Atelier 55 mağazası, bu sezon adeta İngiliz tasarımcılarının üssü oldu. Hollywood yıldızlarının yakın takibe aldığı İngiliz tasarımcı David Koma, astek desenleri ile ortalığı kasıp kavuran Holly Fulton, kadınların yeni arzu nesnesi Charlotte Olympia, fantastik mücevher tasarımları ile dikkat çeken Dominic Jones, çılgın İngiliz modacı Vivienne Westwood, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin şapka tasarımcısı Philip Treacy ve Jean Pierre Braganza; Atelier 55'de tasarımları satılan İngiliz marka ve tasarımcılarından...

TURİST ÇEKİYOR

Atelier 55'in kurucuları Gizem Bingöl ve Başak Abacı, temsil ettikleri markalar sayesinde, hafta sonu için yurt dışından İstanbul'a gelen yabancı müşterilerin hızla arttığını söylüyorlar. Bingöl ve Abacı; İngiliz markalarını nasıl bir araya getirdiklerini şöyle anlattı:

İstanbul'un marka değerinin her geçen gün artması ve mağazamızın vizyoner bakış açısı; ünlü tasarımcılarla bağlantı kurmamızda çok etkili oldu.

Adeta tasarımcı avcısı olduk diyebiliriz. Özellikle moda otoritelerinin, daha popüler olmadan işaret ettiği bazı tasarımcıları markajımıza alıyor ve sonra bağlantıya geçiyoruz. Örneğin David Koma; henüz Rihanna'yı giydirmeden biz anlaşmamızı yapmıştık! Holly Fulton bu kadar ünlü bir marka olmadan önce satış noktası olarak bizimle anlaşmıştı bile...

ÖZEL BİR NOKTA

Bu isimlerin birçoğu İstanbul'da, Galata gibi eski şehir içerisindeki özel bir satış noktasını, büyük mağazalara tercih ediyorlar. Bu tip yerleri, kendilerine ve markalarının duruşlarına daha çok yakıştırıyorlar.

Mağazada spor tasarımlar da var, mücevher markası da... Artık spor-şık bir akım var. Kadınlar günlük bir giysi ile rahatlıkla leopar bir şapka takarak bambaşka bir görüntüye girebiliyorlar. Jean üstüne tişört ile pahalı bir mücevher takmak da artık çok alıştığımız bir tarz haline geldi.

Bizden alışveriş yapanların pişti olmaları pek mümkün değil. Çünkü her modelden birer beden geliyor, devamı yok. Sık sık yeni kapsül koleksiyonlarla mağazaya takviye yapıyoruz. Fakat Atelier55'den alışveriş yapanların, ünlü Hollywood yıldızları ile pişti olmaları mümkün tabii ki...

TANITIM ÜNLÜLERDEN

Ünlülerin kullandığı markalar çok satıyor. Örneğin Sarah Jessica Parker; Charlotte Olympia ayakkabıların satışını patlattı. Sienna Miller ve Kate Moss; Vivienne Westwood korsan çizmeleri için bekleme listesi hazırlamamıza sebep oldu. Rihanna ve Beyonce; David Koma deri elbiselerin reklamını yaptı. Genç yıldızların yeni keşfi Holly Fulton de çok popüler. Prenses Kate Middleton sayesinde Philip Treacy şapkalar için önemli bir sipariş listesi oluştu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title