Haberler

İngiliz şov yıldızı Mel B, köpeğiyle duş alırken çektiği videosunu paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

44 yaşındaki İngiliz şov yıldızı Mel B, köpeğiyle duş alırken çektiği videosunu Instagram hesabından paylaştı.

Sosyal medyada 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunan İngiliz televizyon yıldızı Mel B, paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

KÖPEĞİ İLE DUŞ ALIRKEN ÇEKTİĞİ VİDEOYU PAYLAŞTI

Zamanın bir çocuğunu yakında piyasaya çıkaracağı kitapüzerine geçiren İngiliz şarkıcı ve televizyon karakteri 44 yaşındaki Mel B, bu hafta yapacağı şov öncesi banyoda köpeği ileduş alırken çektiği videoyu Instagram hesabından yayınlayarak hayranlarının aklını başından aldı.

İngiliz şov yıldızı Mel B, köpeğiyle duş alırken çektiği videosunu paylaştı

DÜZGÜN FİZİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Cesur paylaşımları ve düzgün fiziği ile dikkat çeken Mel B "Bu akşamki gösterigösteri için Cooki'ye duşa aldırıyorum" başlığı ile paylaştı.

İngiliz şov yıldızı Mel B, köpeğiyle duş alırken çektiği videosunu paylaştı

"KİM KÖPEĞİ İLE DUŞ ALIR"

Hayranlarının bir kısmı, paylaşımı beğenip iltifat ederken bazı hayranlar ise, "Kim köpeği ile duş alır" yorumu yaparken sunucunun şov biletlerinin pahalı olmasından dolayı tepki gösterdiler.

İngiliz şov yıldızı Mel B, köpeğiyle duş alırken çektiği videosunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Mel B Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Adınızı Yazın:

hayvan ile insan arasinda tik fark kalmamis . . . kadiköyde bazi restorantlarin masalarinda kediler dolasiyor insanlarin yemeklerini paylasiyorlar masanin üstünde . . . . . . kusmamak icin kendimi zor tututyorum pislik icinde yasiyorlar . . . . . . magazalarda raflara serilmis yatiyorlar . . . . . pisligin icinde yasayip hayvan hakkki diye diye ölecekler . . . . . . hayvan yerde olur insanin yemek yedigi masanin üstünde olmaz . . . . . hayvan mutfakta olmaz giremez . . . . . hayvan ile aralarinda TIK fark kalmamis . .

Yanıtla619
Yumoş-Minik-Yumoş:

Sana yanlışlıkla beğeni verdim, bir eksik say, sende bu düşüncelerinle hayvandan ne f1arkın var. kadın bir yanlış yapmış, bu kadar döktürmeye ne hacet, seni görüncede insanlar muftlaka kaçıyordur. Evet şuna katılıyodrum, hayvan masada yemek yiyemez, onun yeri ayrı olmalı, 20 yıldır hayvan besleyen ben. Ama kalkıpta midem bulanıyor demem. kendine gel.

41
Fatma:

Şahsen benim midem bulandı..bögggg.... köpeğin kakalı poposu... vallahi iğrenç...

Yanıtla00
Yorumsuz:

Sallakmi ariyorunuz sallak dolu bu dünyada

Yanıtla00
Ayk:

Mevzu farklı bence,başka birşeyler yapmıştır.

Yanıtla00
6.FİLO:

Kadın köpek doğurabilir

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title