Haberler

İpek Acar, Eski Eşi Kayahan'ı Aldattığı İddialarına Cevap Verdi: Hiç Ciddiye Almadım

Güncelleme:
Abone Ol

Türk Pop müziğinin usta sanatçısı Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Acar, ihanet iddialarına cevap verdi. Acar, hakkında çıkan haberleri hiç ciddiye almadığını söyledi.

Nisan 2015'te vefat eden sanatçı Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar, katıldığı bir YouTube kanalında hakkında çıkan ihanet iddialarına yanıt verdi. Nişanlısı Alper Kömürcü ile evli olduğu dönemde birlikte olduğu iddia edilen Açar, "Hiç ciddiye bile almadım. Alper'i önceden tanımıyordum." dedi.

PROGRAMDA SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İpek Açar, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın hazırladığı, YouTube'da yayınlanan 'Magazin Noteri' programına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Acar, hakkında çıkan ihanet iddialarına da cevap verdi.

İpek Acar, Eski Eşi Kayahan'ı Aldattığı İddialarına Cevap Verdi: Hiç Ciddiye Almadım

İDDİALARI YALANLADI

"İyi Ki Doğdun Kayahan Senfonik Konseri"nin çalışmaları esnasında İskender Paydaş tarafından tanıştırılan Şarkıcı, nişanlısı Alper Kömürcüyle rahmetli eşi Kayahan yaşarken ilişki yaşadığı iddialarını yalanladı.

İpek Acar, Eski Eşi Kayahan'ı Aldattığı İddialarına Cevap Verdi: Hiç Ciddiye Almadım

"CİDDİYE ALMADIM"

"Hiç ciddiye bile almadım. Alper'i önceden tanımıyordum."

İpek Acar, Eski Eşi Kayahan'ı Aldattığı İddialarına Cevap Verdi: Hiç Ciddiye Almadım

"ŞÜKREDİYORUM"

"Hayatıma girdiği için şükrediyorum"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

ADSIZ:

Tabi ki aladattı

Yanıtla1110
RUMUZ:

Kapidamiydin

12
müberra:

yanlarındamıydın ????

12
röntgenci:

sen yanindamiydin

11
Adınızı yazın:

Kayahan hastay ‘kene azmıştı bu kadın doğrudur aldattığı zaten babası yaşında adamla niçin evlendiği belliydi ölüncede mirasa kondu şimdi rahat

Yanıtla108
izmirli mert:

suc kayahan da. kendinden cok genç kadın alırsan o seni sevdigi icin değil paran icin evlenir. Sonrada ölmeni bekler. Öldügünde ise hemen yeni bir erkegin koynuna koşar. Çünkü sen ona hem yaş olarak hem de kadınlıgını hissettiremezsin. Kesinlikle param var deyipte genç kadın almayın. Kendinize uygun bir kadın alın ki ömürlük olsun.

Yanıtla413
REALİST:

yüzündeki ifade onun riyakar ve çıkarcı oldunu apaçık belli ediyor hep sahte duruşu göz önündeydi asla inandırıcı olmayan güvenilmez bir kişilik

Yanıtla87
ATEŞ DUMAN:

kadının yüzünden belli ilişki yaşadıgı daha ónce kişinin saglıgındayken olay ortaya çıkmıştı inkar edip yalan söyleyecek kabahat kayahanda bununla birleşerek

Yanıtla410
CAPS ON:

ADAMIN ÖLDÜĞÜ 4 YIL OLMUŞ, ŞİMDİ GÜNDEME GELMEYE ÇALIŞIYOR ZAVALLI

Yanıtla59
XXx:

Bana ne

Yanıtla014
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title