Haberler

İrem Derici'nin Aşk Haberlerine Eski Eşi Misilleme Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

İrem Derici'nin Lider Şahin'le aşk yaşadığı haberlerinin yayınlanmasının hemen ardından Rıza Esendemir de sarışın bir güzelle görüntülendi.

İrem Derici'nin, Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü radyocu, üç ay önce boşandığı eski eşinin aşk haberlerinin yayınlandığı günün akşamı, Nişantaşı'nda sarışın bir güzelle baş başa yemek yerken görüntülendi.

YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Kız arkadaşı yüzünü gizlemeye çalışırken Esendemir, "Lütfen çekmeyin" diyerek muhabirlere ricada bulundu. Çift, çağırdıkları taksiyle mekândan apar topar ayrıldı.


SELAMİ ŞAHİN DE AÇIKLAMA YAPTI

İrem Derici'nin sevgilisi Lider Şahin'in babası Selami Şahin ile annesi Didem Şahin, oğullarının ilişkisi hakkında, "Yetişkin ve bekâr insanlar. Tabii ki sevgilileri olacak. Diledikleri insanla ilişki yaşayabilirler" açıklamasını yaptı. (Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selami Şahin Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

MARDİNLİ KADER:

Bunların aşkı böyle sahte işte kendi karakterleri gibi

Yanıtla022
BALIKESİRİN ÇILGIN EŞŞEKLERİ:

ŞU AT AĞIZLIYIDA HABER YAPIYORSUNUZ YA

Yanıtla117
BARON:

çok para adamı bozar boşuna demiyorlar şayet kadın bozulmuş burda ama herkese gecerli. . . irem ünlü oldu ama şaşırdı ne yapcağını

Yanıtla05
kaan:

nursuz. . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title