Haberler

İrem Sak'ın 3 farklı karaktere bürünerek çektiği koronavirüs videosu tepki çekti

Güncelleme:
Abone Ol

Koronavirüsün Türkiye'ye gelmesiyle tedbir amaçlı evden çıkmama kararı alan oyuncu İrem Sak, ayna karşısına geçerek 3 farklı karaktere büründüğü bir video çekerek Instagram hesabından yayınladı. Oyuncunun gülerek yayınladığı videosunu izleyenler "Prim yapıyorsun" diyerek Sak'a tepki gösterdi.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs, Türkiye'ye de görüldü. Birçok vakanın ülkemizde görünmesinin ardından tedbir alan vatandaşlar evde çıkmama kararı aldı. Tedbir amaçlı evde olan İrek Sak'ın paylaştığı video ise tepki çekti.

EVDE YAPILACAK AKTİVİTELERİ ANLATTI

Virüsün Türkiye'ye gelmesiyle vatandaşların tedbir alması gerektiğine vurgu yapan ünlü isimler "Evde kalın" etiketi altında ev hallerini paylaşmaya başladı. Kısa sürede akım haline gelen çağrıya dahil olan İrem Sak ise oyunculuk yeteneğini sergileyerek 3 farklı karaktere bürünerek bir video çekti. Sak videosunda virüsten korunmak isteyenler için yapılabilecek aktiviteleri, esprili bir dille anlattı.

İrem Sak'ın 3 farklı karaktere bürünerek çektiği koronavirüs videosu tepki çekti

"PİRİM PEŞİNDE"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren oyuncunun videosu kısa sürede en çok paylaşılan gönderiler arasında yerini aldı. Ancak birçok sosyal medya kullanıcısı ayna karşısına geçerek 3 farklı karaktere bürünen İrem'in prim amaçlı böyle bir video çektiğini söyleyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Sak Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Ziya Abiniz:

Onu bunu bilmem de bu kadın bildiğin ateş ediyor :D

Yanıtla720
aga:

Yaradan kimseyi açlıkla sınamasın

15
Açık konuş:

Nasıl yani

10
HACI ALPER ATAKAN:

GICIK KIZ KENDİNİ BİRŞEY ZANNETTİ AZ ÜNLÜ OLUNCA

Yanıtla1113
KUMLUCALI UĞUR:

Haksızlık ediyorsunuz. İnsanları korkutarak paniğe sebep olmamak gerek. İşe mizahi yönden yaklaşmak işin ciddiyetinde olunmadığı anlamına gelinmemeli. İrem korku filmi çekse daha mı iyi olunacaktı. Unutulmasın Almanya 2. dünya savaşından sonra halkı tiyatroyla ayakta tutmuştur. Karalamak kolay, yapıcı olunmalı

Yanıtla513
umut:

İnşallah en kısa sürede virüse yakalanırsın

Yanıtla113
murat:

inşallah sende

03
GEREKLİ:

bu kadın oyunculuk yapınca izliyosunuz gülüyosunuz video paylaşıp güldürmek isteyincemi kötülüyosunuz ayıp be size. . . güzel kadın her halin başka güzel. . .

Yanıtla27
Mehmet:

Saçma sapan insan

Yanıtla26
SİDİKLİ FİKRET:

İREMİ SARIMSAKLASAKDA MI SAKLASAK SARIMSAKLAMASAKDA MI SAKLASAK

Yanıtla08
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title