Haberler

İsmail Türüt: Volkan Konak'la Aynı İşi Yapmıyoruz

Güncelleme:
Abone Ol

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden İsmail Türüt, Volkan Konak'ı sert sözlerle eleştirerek "Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez" dedi.

Özge Uzun'un sunduğu 'Hayat Başlasın' programına konuk olan İsmail Türüt, Kuzeyin Oğlu lakaplı Volkan Konak'la ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Türüt "Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez" dedi.

"BU YAPIMCILAR UYUYOR MU?"

Duruşundan ötürü pişmanlık duymadığını belirten ünlü türkücü, "Beni biraz geri çektiler, söylemlerin bir bedeli var. Benim duruşum belli. Pişmanlık yok. Şovlar yapardım, şovlarımı kaldırdılar. Türkiye'de müzik şovu yok. Türüt şov vardı, İbo şov vardı. Bu yapımcılar uyuyor mu? Sanat dünyasında iki yüzlülük var. Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez" dedi.

"EN ÇOK KONSER VERENLERDEN BİRİYİM"

Türkiye'de en çok konser veren isimlerden olduğunu belirten Türüt, "Bir rahmetli Erkan Hoca, bir de İsmail Türüt Karadeniz müziği bilir. Volkan'la ayrı tarzdayız ama saygı duyarım. O'nunla iki ortak noktam var; biri hemşehrim, öteki müzikle uğraşıyor olmamız. Türkiye'de en çok konser verenlerden biriyim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Volkan Konak İsmail Türüt Karadeniz Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

yüksel:

senden daha adam oldugu kesin

Yanıtla2836
haydar karadagMobil-IOS:

Esege bak .. Volkanin bildigi 5 turku senin butun bildikletine bedrldir..zirto turut

Yanıtla2736
urfalı Türkmen:

çok doğru söylüyor. adam gibi adam. Aziz Türk milletinin dertleri ve neşesi ile ilgili olmayan müziği ne yapayım. Volkan konak sol tandanslı diye onu dinleyenler bilsinlerki kendisine ait bir tarzı yok. Türüt ise besteci bir kişi. Bir anket yapsan Türkiyenin en çok sevilen müzisyeni seçilir.

Yanıtla2538
VUVUZELASIN:

VICIK VICIK YAĞSIN. VOLKAN''IN TIRNAĞI OLAMAZSIN, ŞARKICI MÜSVEDDESİ.

Yanıtla2732
sedo:

volkanda sanki sırrım gibi hiçdeğilse ismail vatansever volkan ne bellisiz

2929
Aga:

saygisiz herif kacparalik adamsin volkani elestiriyorsun konusmasini bilmiyen birisin

Yanıtla2826
KorkmazMobil-IOS:

Ismail akilli ol volkanla kendini mukayese etme o seni yutar.

Yanıtla1320
vatandaş17:

Sen kimsin sanatçımısın ki, volkan konak adam gibi adan, bir karadenizli olarak gurur duyduğumuz sağlam karakterli vatan evladıdır. Başkaları gibi soytarı değildir.

Yanıtla1320
BAĞIMSIZ TÜRKİYE:

NE BOŞ ADAMSIN SEN BE TÜRÜT EFENDİ. . . SENİ DİKKATE ALIP DA KONUŞTURANDA HATA. CAHELATELİN HER YANINDAN FIŞKIRIYOR. . .

Yanıtla712
Baho:

Dogru bu volkanla aynı işi yapmıyor yapamaz zaten. Kalede top atıı yatıyor

Yanıtla513
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title