Haberler

Kafalar Karışık Filmi, Rakiplerini Gişede Hezimete Uğrattı

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medya fenomenleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in başrollerini paylaştığı 'Kafalar Karışık' gişede büyük bir başarı yakaladı.

Kadrosunda Metin Akpınar, Perihan Savaş gibi usta oyuncuların yer aldığı film filmi 3 günde 270 bin 621 kişi tarafından izlenerek zirveye oturdu.

HAFTA SONUNUN EN ÇOK İZLENEN FİLMİ OLDU

Haftanın yeni filmlerinden Kafalar Karışık hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. İkinci sırada Hedefim Sensin yer alırken haftanın bir diğer yeni filmi 'Bizim İçin Şampiyon'da üçüncü sırada yer aldı.

Kafalar Karışık Filmi, Rakiplerini Gişede Hezimete Uğrattı

ZİRVEYE OTURDU

Youtube'da 4 buçuk milyonun üzerinde takipçisi bulunan Kafalar ekibinin başrolünde yer aldığı 'Kafalar Karışık' filmi 3 günde 270 bin 621 kişi tarafından izlenerek hafta sonu rakamlarının zirvesine oturdu.

Kafalar Karışık Filmi, Rakiplerini Gişede Hezimete Uğrattı

KADROSUNDA USTA OYUNCULAR YER ALDI

Sosyal medya fenomenleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in başrollerini paylaştığı 'Kafalar Karışık', Metin Akpınar, Erkan Can, Cihan Ünal, Perihan Savaş ve Erhan Yazıcıoğlu'nun de yer aldığı kadroya sahip. Filmin yönetmeni Yücel Yolcu. Film, afişinde usta oyuncuların arka planda yer almasından dolayı eleştirilerin hedefi olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atakan Özyurt Sosyal Medya Bilal Hancı Fatih Yasin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

EMre:

Cahil ülkelerde ancak boyle filmler zirveye oturur yaşasın hollywood

Yanıtla632
Constantine:

Allah bahtlarını yollarını açık etsin Youtube türkiyeyi çekilebilir kılan kanallardan bir tanesibaşarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla198
baba:

son zamanlarda izlediğim en berbat filimdi. dava açıp verdiğim 50 lirayı geri alıcam. yeşil çam oldu kuru bodur çam

Yanıtla324
baba:

ben bu filime büyük ustalar var bizi dolandırmaz rahatlığıyla gittim fakat onlarda yeni nesile uymuşlar. onlarında deyeri kalmadı gözümde. çok ayıp ettiler. hakkımı helal etmiyorum

05
V FOR VANDETTA:

gitmeyenlere buradan söylüyorum verdiğiniz paraya yazık film çok kötü

Yanıtla422
rex:

ülkenin neden ve nasıl yüzde 50 si akp ye veriyor başarı yakalayan filmlerden belli oluyor , böyle bir toplumuz işte . zihniyet aynı zihniyet cahil insanların fazla oldugu ülkede başka ne olabilir

Yanıtla1110
SUSKUN:

bunlarda film yaptıysa herkes film yapabilir.

Yanıtla119
BAKALIM:

KAFALAR KARIŞIK FİLMİNİ BEN BEĞENMEDİM HEMDE HİÇ ŞAMPİYON FİLMİ MUHTEŞEMDİ HATTA GÖZ YAŞLARINA BOĞULDUM MÜSLÜM EFSANEYDİ

Yanıtla019
melis:

hahha bu benim işte film hastası müslüm baba, şampiyon, kafalar karışık bence 3''ü de güzeldi

00
SELAM GENCLER:

bunlarin sadece bir tane videolarini izledim meclise almişlar bu zibidileri meclisin vekilleri ile gün geçirmişler bu zibidiler meclisi beğeni için kullanmiş meclis ise genclere siyasi reklam için bunlari kullanmiş işte görün ülkenin durumunu ülkeyi böyle insanlar yönettiği sürece bu genclikten bir cacik olmaz abi gerçekten reset lazim bize

Yanıtla415
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title