Haberler

Reyting için yapılana bakın! Öpüşen kızına annesinin mezar toprağını yedirdi

Güncelleme:
Abone Ol

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolü paylaştığı Karadut dizisinin 3. bölüm fragmanı tepkiyle karşılandı. Zuhal karakterinin Tayfun'la öpüştüğünü gören baba Çetin, kızına annesinin mezar toprağını yedirdi.

ATV'nin yeni sezon dizilerinden Karadut'un 3. bölüm fragmanında baba Çetin, kızı Zuhal'i Tayfun'la öpüşürken gördü. Kızını bir erkekle öpüşürken gören Çetin çileden çıkıp Zuhal'i annesinin mezarlığına götürdü. "Senin kirini ancak toprak temizler" diyerek Zuhal karakterine toprak yedirdi.

ÇILGIN BAKİRE SAHNESİ KONUŞULMUŞTU

Zuhal karakterinin kardeşiyle yaşadığı "çılgın bakire" diyaloğu da gündeme gelmişti. Bu kızların evli olması bile batıyor sana. Sen mezardaki annemizin hayatını yaşıyorsun diye bizim de ölmemiz lazım di mi? Çünkü çılgın bakire istiyor ki kız kardeşleri de kendi gibi kız kurusu olsun" sözleriyle kız kardeşine tepki yükselmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Helvacıoğlu İrem Helvacıoğlu Şükrü Özyıldız Televizyon Magazin Yaşam Baba Televizyon Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Kenan Ertaş:

RTÜK siz sözde dindarsınız toplumun ahlakını en çok bozan sizi oraya koyanlar

Yanıtla7193
SEN BİLME:

izlendiğinden değil diretildiğinden senelerce enişte, baldız diye altan alta bilinçaltı mesajlarla diziler çektiler. e ne oldu milletin gözünde bunlar normalleşmeye herkes yapmaya başladı. toplumu bozdular. Topluma sürekli bu tür dizilerle böyle saçma örnekler hürafeler sapkınlıklar gösterirsen o bir gün o toplumun yaşantısı olur. Eski diziler birlik beraberlik mesajları iyilik bazlı öğretileri barındırırdı. Misal perihan abla. mahallenin muhtarları gibi eski diziler ahlaki ve birleştiriciydi.

Yanıtla2170
Can Yorumcu:

Ee baldız enişteye, kayinpeder gelininin kardeşine, bahçıvan uşağa uşak hizmetçiye sonra hepbirlikte olan diziler hayranlıkla izleniyor bizim toplumumuzda sonra Müge anlı yandık bul, komedi Türkiye

Yanıtla1138
Ridvan Yuksel:

ne büyük habercisiniz brawo bütün işimiz gücümüz olayimiz bu sanırım tebrikler

Yanıtla584
Niklaus:

Dizilerdeki sahneler haber olacaktı madem, neden senelerce Kurtlar Vadisinin anlattıklarını, gösterdiklerini işlemediniz dikkate almadınız ? Diziye bir tane ödül verilmedi , diziden bahsedilmedi bile şarkısına bile ödül verilmedi. Günümüzde anlıyoruz ki neler neler anlatılmış yeni görüyoruz..

Yanıtla762
Köfteci Jardel:

Reyting için ne şarlatanlıklar yapacaklar daha.

Yanıtla240
Yusuf ODEMIS:

Haberler. com un yapabileceği en iyi habercilik

Yanıtla132
bekir yapici:

ülke adaletsizlik ve gecim derdinden adeta yangin yerine dönmüs kurum ve kuruluslar lacka olmus yandas ve yanli medya tv kanallari hala zülfikara dokunmama ikdidara yaranma ve yaglama adina halki resmen keriz yerine koyarak öften püften ve bayat asilsiz kurgu haberlerle youtubeden tirtikladiklari görüntülerle sözde habercilik yaparak gündem degistirme ve günü gecistirme derdine düsmüsler illeki bir gün bu devranin degisecegi akillarina gelmiyor.

Yanıtla228
Kamile Soyteki:

Ne güzel işte demir eksikliği varsa düzelir. Baba gibi baba

Yanıtla114
Dilek Usta:

Haberlere bak Sırayla önce kızılcık şerbeti Şimdi bu Akşama dün ne oynamıştı acaba. Of aman of

Yanıtla210
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title