Haberler

Katris'te Jazz Gecceleri

Abone Ol

Cevahir A.v.m.' Nin En Üst Katında Yer Alan Katris, Modern Çizgisi, Pastel Renklerin Ağırlıkta Olduğu Dekorasyonu, El Yapımı Kristal Bardakları, Amerikan "Steak House" Kültürü ve Dünya Mutfağının Seçkin Lezzetlerini Bir Arada Sunduğu Menüsü ile Konuklarına Adeta Bir Ziyafet Yaşatıyor.

CEVAHİR A.V.M.' NİN EN ÜST KATINDA YER ALAN KATRİS, MODERN ÇİZGİSİ, PASTEL RENKLERİN AĞIRLIKTA OLDUĞU DEKORASYONU, EL YAPIMI KRİSTAL BARDAKLARI, AMERİKAN "STEAK HOUSE" KÜLTÜRÜ VE DÜNYA MUTFAĞININ SEÇKİN LEZZETLERİNİ BİR ARADA SUNDUĞU MENÜSÜ İLE KONUKLARINA ADETA BİR ZİYAFET YAŞATIYOR.

Sunduğu seçkin lezzetlerle en iyi kombinasyonun iyi müzik ile sağlanacağını ve ancak bu şekilde lezzetlerin anlam kazanacağını vurgulayan Katris, hafta sonları konuklarına canlı jazz performansı eşliğinde şık ve nostaljik bir atmosfer yaratıyor.

Katris' de Jazz Geceleri, her Cuma ve Cumartesi geceleri 21:00 – 24:00 saatleri arası gerçekleşiyor. Bu gecelerde Dilek Taş (vokal), Murat Aziret (vokal-perküsyon), Ümit Eğen (gitar) ve Deniz Beydilli (bas-gitar)' den oluşan "Cover Bank" sahne alıyor. "Cover Bank", geçmişten günümüze, Nina Simone' dan Diana Krall' a uzanan geniş repertuarı ile jazz müziğin klasikleşmiş eserlerini yeniden yorumlayarak konuklarına keyifli anlar yaşatıyor.

Katris, lezzetli bir yemek ve kaliteli bir şarap eşliğinde gecenize başlayıp jazz müziğin armonisiyle belleğimizde kapılar açıp zaman içinde unutulmaya yüz tutmuş hatıralara götürmek üzere davetsizce karşımıza çıkıyor. Katris, sizleri müziğin ve lezzetin simyasına davet ediyor…

Adres: Cevahir Alışveriş Merkezi Kat:6 No:612

Web Sitesi: www.katris.com.tr

Rezervasyon: duygudonmez@katris.com.tr

Tel: 0212 380 12 62 (pbx)

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title