Haberler

Kaya Çilingiroğlu, dudak dudağa yakalandığı genç sevgilisiyle ilgili gerçeği öğrenince her yerden engelledi

Güncelleme:
Abone Ol

Daha önce iki kez nikah masasına oturup boşanan Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra'dan küçük isimle dudak dudağa yakalanmıştı. Görüntülendiği genç kızın Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi olduğunu öğrenince ayrıldığını ifade eden Çilingiroğlu, "Öğrenir öğrenmez her yerden engelledim" dedi.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'dan 2005 yılında, Feraye Tanyolaç'tan ise 2014'te boşanan, biten evliliklerinden Zehra ve Hüseyin Kaya adında çocukları olan Kaya Çilingiroğlu son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

"HANIMEFENDİ KIZ ARKADAŞIM"

Ünlü isim geçtiğimiz günlerde kendisinden 38 yaş küçük sevgilisiyle dudak dudağa görüntülenmiş ve bu görüntüler uzun süre konuşulmuştu. Çilingiroğlu "Hanımefendi kız arkadaşım. İlişkimiz çok yeni" ifadelerini kullanarak, yeni birlikteliğini ilan etmişti.

Kaya Çilingiroğlu, dudak dudağa yakalandığı genç sevgilisiyle ilgili gerçeği öğrenince her yerden engelledi

"ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ HER YERDEN ENGELLEDİM"

Kaya Çilingiroğlu, son olarak 16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'ne katıldı. Etkinlikte ödül alan ünlü isim, kızından bile küçük olan yeni aşkıyla ayrıldığını açıkladı. Milliyet'te yer alan habere göre; biten ilişkisi hakkında konuşan Çilingiroğlu "Bu konu hakkında ne konuşabilirim ki... Görüntülendiğim kız Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisiymiş. Bir de 22 yaşında. Öğrenir öğrenmez her yerden engelledim. Beni kullandı" ifadelerini kullandı.

Kaya Çilingiroğlu, dudak dudağa yakalandığı genç sevgilisiyle ilgili gerçeği öğrenince her yerden engelledi

"BASININ ORAYA GELMESİNİ O İSTEMİŞ"

O gece basın mensuplarının oraya gelmesini genç sevgilisinin istediğini öne süren Çilingiroğlu, "Meğer o gece oraya basının gelmesini o istemiş, başkalarına aratmış. Ben bunları sonradan öğreniyorum. Benim üzerimden prim yapmaya çalıştı ama sanırım pek de amacına ulaşamadı. Telefon numarasını sildim, her yerden de engelledim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Kaya Çilingiroğlu Mehmet Ali Erbil Ünlüler Magazin Ünlüler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Netherill:

şu olayı azıcık muhafazakar bir insan yapsa islamı yerden yere vuruyorlardı. yapılan yorum sayısı 500 ü aşmıştı kimseden çıt çıkmıyor ilginç

Yanıtla44382
Martin Sikertel:

Elhamdülillah Müslümanım, amacım kendi dinimi kötülemek falan değil, ama İslam'da 4 tane zaten serbest. Canın mı sıkıldı, boşol de boşa, al bir tane daha. E neyi tartışıyorsun ki?

6313
Alpingo Bey:

Kes

529
Sude24372:

KESİNLİKLE ÖYLE. GÜYA ARKADAŞLAR MODERN VE ÖZGÜR YAA HERŞEY SERBEST

450
Çınarla Geziyoruz:

Sorun zaten bu değil mi? Muhafazakar bir insanın böyle birşey yapmaması lazım. Bu insanların hamuru bu. Böyle şeyler onlar için normal. Çalıyor ama Müslüman diyen bir zihniyet ile karşı karşıya olduğumuzdan dolayı artık muhafazakarlar da böyle olaylar yaşadığında eskisi kadar tepki toplamıyorlar

614
Alper:

Kız 22 yaşında, 12 değil.

128
Mutlu can:

Muhafazakar değil çünkü onlar ve böyle bir çabaları da yok. Yarın hacca gitti haberi çıkarsa 2990 yorum atılır ama.

03
taner ipek:

allah yolunda yapıyor diye gurur mu duymalı

12
ismail bey :

Mali, ibo ve acunun el atmadığı kadın varmı piyasalarında...

Yanıtla9170
Kralçıplak:

Müge anlı Esra Erol hadi bakalım iş başına adam resmen pdfl

Yanıtla2102
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title