Haberler

Kaya Çilingiroğlu'ndan Zehra'nın 400 Bin Liralık Cipine Veto

Güncelleme:
Abone Ol

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, 18. yaşını üç gün üç gece kutladı. Baba Çilingiroğlu, Avşar'ın kızına aldığı cipi kullanmasına izin vermedi.

Son zamanlarda özel hayatındaki olaylarla gündeme gelen Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, önceki günlerde 18. yaşına basmıştı.

Her gün farklı bir organizasyonla doğum gününü kutlayan Zehra Çilingiroğlu'na, önceki akşam da baba Kaya Çilingiroğlu özel bir parti organize etti. Avşar ve Çilingiroğlu ailelerini bir araya toplayan Kaya Çilingiroğlu oğlu Kaya ile birlikte DJ'lik yapmayı da ihmal etmedi.

AVŞAR KIZI SOSYAL MEDYADAN NİSPET YAPTI

Dev bir organizasyona dönüşen partinin fotoğraflarını Hülya Avşar, Instagram'dan paylaşıp nispet yaptı. Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu Kaya ve eski eşinin de olduğu bir fotoğrafı kalp işareti koyup yayınlayan Avşar kızının bu karesi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

400 BİN LİRALIK CİPE BABA ENGELİ

Bu arada Hülya Avşar'ın kızına doğum günü hediyesi olarak aldığı 400 bin lira değerindeki Range Rover Evoque cip ise baba Kaya'dan veto yedi. Zehra, ehliyetini alıp tam anlamıyla şoförlüğünü babasına ispatlayınca arabanın sahibi olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zehra Çilingiroğlu Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (52)

Tc.mustafa:

Sayın kılıçdaroğlu dünya lideri örnek bir siyasetci adam gibi adamdır.

Yanıtla4131
BAYHAN:

Haklısın dokuz seçim kaybetmiş başka lider yok dünyada.

2235
DASO:

BÖYLELERI ANCAK COCUKLARINI MADDEYLE MUTLU EDEBILIRLER;MANEVIYAT VE KÜLTÜR FAKIRI OLDUKLARI ICIN ;BIR YETIM COCUGUN BASINI OKSATMAYI ÖGRETIN ;INSANLARA IYI VE YARDIMCI OLMASINI ÖGRETIN CIP DEGIL DÜNYALAR ONUN OLUR

Yanıtla048
erol:

atalarımız boşunaa dememişler zenginin malı fakirin bütün zamanını alıyormuş

Yanıtla342
Adınızı Yazın:

ülkede ic savas yasaniyor cocuklar ölüyor öldürülüyor bazi görgüsüzler kendini insan sanan yaratiklar 3 gün 3 gece dögüm günü kutluyor yaziklar olsun

Yanıtla136
akın:

way arkadas way bizde 50kurusun hesabını yapıp bu yagmurda yuruyoroz

Yanıtla131
AC gozunu:

Pis PKK li allah seninde yüzünü guldurmesin şehit aileleri gibi.

Yanıtla820
AR,,,,,,,:

şehit ailelerinin ayağının tozna krban olamazlarmı

37
laMobil-ANDROID:

yemişim zehranın arabasını başka işinizmi yok..

Yanıtla026
savaş:

vaybe biryanda insanlar okula çocugunu yollayamazken digeryandan bir ögrenciye 400 binliralık jip hediye edilen bir ülkede işçiye veril asgari üjretin yükünden bahseden devlet ve işadamları buyrun işte insanlıkbu

Yanıtla223
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title