Haberler

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor! Yerine gelen isim de belli

Güncelleme:
Abone Ol

Ekranların ilgiyle izlenen programı Kim Milyoner Olmak İster'de sunucu değişikliği yaşandı. Yeni sezonda oyunculuğa yönelmek isteyen Kenan İmirzalıoğlu programı bıraktı. Yarışmanın sunuculuğunu ise Oktay Kaynarca üstlenecek.

Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Kenan Işık'ın sunumuyla popüler hale gelen Kim milyoner olmak İster'de yeni sezonda sunucu değişikliği yaşanacak.

İMİRZALIOĞLU'NUN YERİNE OKTAY KAYNARCA

5 Ekim 2019'dan bu yana sunucu koltuğunda oturan Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda oyunculuğa yönelmek istediğini belirterek yarışmaya veda etti. Yeni sezonda İmirzalıoğlu'nun yerine sunuculuğu Oktay Kaynarca üstlenecek.

"TÜRK HALKININ GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞ BİR İSİM"

Gazeteci Mehmet Üstündağ, konuyla ilgili yazdığı yazısında "Kenan İmirzalıoğlu, efendiliği ve başarılı oyunculuğuyla Türk halkının gönlünde taht kurmuş bir isim. Programda da çok beğeniliyordu. Ama belli ki artık yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Keza Oktay Kaynarca da çok seviliyor" ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor! Yerine gelen isim de belli

SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu, bir dijital platformda yayınlanacak 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisiyle görüşme yapıyordu. Oyuncunun başrol olacağı haberleri sevenlerini heyecanlandırmıştı. Ancak iddiaya göre, ünlü isim son anda vazgeçince yerine İbrahim Çelikkol geldi. Çelikkol'un 'Kemal' rolünü üstleneceği dizi ekim ayında sete çıkacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu ise uluslararası projelerde rol alan Emine Meyrem olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kenan İmirzalıoğlu Oktay Kaynarca Oktay Kaynarca Televizyon Magazin Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

ARSLANOĞLU Hakan:

Oktay Kaynarca yarışmacıya, 3 joker hakkı kullandırmaz. 3 mermi hakkın var, ilki topuklarına, ikincisi bacağına, üçüncüsü kafana ona göre cevap ver der.

Yanıtla40188
Ferhat null:

NEYİN KAFASINI YAŞIYON SEN GUZUM :D

613
ismail bey :

Bu atv de bir dizi veya program yapınca bir türlü sonlandırmıyor.. Kendine has ne versen yiyen bir kitlesi var.. Bu yarışmaya ve yarışmacılara ve para verildiğine inanan bile vardır...Hepsi tiyatro, kenan zaten oyunculuk yapıyordu burada...

Yanıtla9546
Karaşal:

Sen ne içiyorsun?

110
Hasan Kastamonulu:

Beş yılı boşa giden Kenan İmirzalıoğlu yazık etti kendine. O yarışmayı diksiyonu iyi olan herkes sunabilir ama oyunculuk herkesin harcı değil. Günümüzün en iyi oyuncusu. Umarım iyi bir projede oynar. Ezel ve Karadayı gibi tutulur.

Yanıtla1091
Karaşal:

Aynen özledik. Bir kabadayı filmi yada dizisi yakışır miroğluna.

25
Temha Arak:

kesge bırakmasaydi ,iyiydi.

Yanıtla1164
Safe Safer:

Ahmet Kara hayat devam ediyor

03
rıdvan öztürk:

Oktay a yakışır. Hemşerim ya..

Yanıtla2811
M E:

Artık izlenmez !

Yanıtla731
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title