Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'na Benzetilen Murat Ünalmış, Çileden Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Murat Ünalmış, TRT 1'de başlayacak yeni dizisinin tanıtımında kendisini Kenan İmirzalıoğlu'na benzeten muhabire "Kim kime benziyormuş!" dedikten sonra muhabiri salondan kovdu.

Başrolü üstlendiği "Sevda Kuşun Kanadında" dizisinin tanıtım toplantısında yöneltilen bir soru, Murat Ünalmış'ı çileden çıkardı.

"KİM KİME BENZİYORMUŞ"

" Kenan İmirzalıoğlu'na çok benziyorsunuz, daha önce de bunu söyleyen oldu mu?" sorusuna tepki gösteren "Bu şimdi sorulacak soru mu? Kim kime benziyormuş!" diye bağıran oyuncu, ardından muhabiri salondan kovdu!

Sevda Kuşun Kanadında TRT 1'de izleyici ile buluşacak...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Murat Ünalmış Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

sabit serçeMobil-ANDROID:

muhabir de insan sende (murat unalmis) insansin senide Allah yarattı ne var bu soruda benzetilmissen ne olmuş gerçi bu davranışından dolayı sana insan denmez ;)

Yanıtla015
HIMMM:

hayır Kenan ona benziyor o benzemiyor Kenan''a:)

Yanıtla44
Murat bu murat:

Murat Soydana benziyor oglumu murat soydanin

Yanıtla14
Muhammed emin yağcıoğlu Mobil-ANDROID:

selamün aleyküm bu diziyi çeken yazan ve oynayanlar lütfen muhteşem rezalet dizisine döndermeyin islami kesimi temsil edenler o ne biçim faul saç kesimine lütfen dikkat kominist gibi faul bırakmayın. müslüman bir genç buna dikkat eder.

Yanıtla13
38:

Kişiliğini tanımadığınız insanlar hakkında gereksiz yorum yapanlara bizim buralarda lavuk derler medyanın yalanıdır. . .

Yanıtla12
RUH:

benzıyorsun aslanım ıste neyın öfkesı bu

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title