Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'nun Başrol Paylaşacağı İsim Değişti! Büşra Develi ile Kamera Karşısına Geçecek

Güncelleme:
Abone Ol

Mehmed: Bir Cihan Fatih'i dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'na eşlik edecek olan Selin Demiratar kadrodan çıkarıldı. Kenan'a yeni dizisinde Büşra Develi eşlik edecek.

O3 Medya'nın Kanal D için çektiği 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinde başrol oyuncusu değişti. Dizi için 24 yaşındaki oyuncu Büşra Develi ile anlaşıldı.

YÖNETMEN VE OYUNCU KADROSUNDA DEĞİŞİKLİKLER OLDU

Yaklaşık 5 ay önce çekimleri başlayan 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin önce yönetmeni, sonra Metin Akpınar'ın da aralarında olduğu bazı oyuncuları ve senaristi değişmişti. Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Hadi Be Oğlum' filmindeki partneri Büşra Develi, 'Mehmed' dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun rol arkadaşı olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kanal D Develi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Yok artık!:

Fatih hem genç hem de kumraldı. Slav bir anneden Kenan İmirzalıoğlu gibi bir tip nasıl doğar? Babası II. Murat''ın da annesi cariye kökenli, yani Türk değil, Arap değil, Kürt değil. Biraz gerçekçi olun.

Yanıtla82
ilyas salman mı oynasın yani:

Filim bu filim, o gözle bak, veya sen oyna. . . .

23
Adınızı Yazın:

efektler beş para etmez fatihi anlatıyor ayıp ayıp önce kalite türk milleti nasıl olsa önem vermez diye düsünmeyin trt deki oynayan dirilişteki efekt kalitesine bakın on kat daha iyi

Yanıtla45
Adınızı Yazın:

tutmaz bu

Yanıtla08
baha:

dizi tutmaz. . .

Yanıtla25
can vatan:

hayırdır bazıları tarihi dizilerimizden rahatsız oluyor. birde saptırma yapıyor !!! kansız. . , bu ve bunun gibi diziler muhakkak devam etmeli, hemde böyle klas oyuncularla gençliğimiz, kim olduğunu tarihini geçmişini bilecek .

Yanıtla15
MAHMUT:

Eee ne olacak baktılar TRT almış başını gidiyor. . . bari bizde çekelim. . . Umarım muhteşem yüzyıl gibi olmaz.

Yanıtla24
FERCAN IŞIK KORUCUTÜRK:

KENAN İMİRZALIOĞLU GEZİCİ''LERE DESTEK VEREREK GÖZDEN DÜŞTÜ VE KENDİNİ BİTİRDİ. İNŞALLAH TUTMAZ BUNUN YER ALDIĞI HİÇBİR PROJE.

Yanıtla23
EROL:

şöyle adam gibi diziler gelsin medya yerlerde

Yanıtla14
avrupa:

kesinlikli bu ulkenin degerlerini yerle bir eden kurumun yine bu milletin deger verdigi bir tarihi yerle bir etmesine musade etmemeliyiz !!!

Yanıtla04
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title