Haberler

Kerimcan Durmaz, 'Peşimde' şarkısının klibinde kadın kılığına girip Sharon Stone pozu verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Uzun süredir yurt dışında yeni şarkısı 'Peşimde' için çalışan ve bugün izleyiciyle buluşan Kerimcan Durmaz, klibinin sonunda kadın kılığına girerek Sharon Stone'ın meşhur oturuş pozunu verdi.

Uzun süredir bu şarkı için heyecanlı olduğunu söyleyen Kerimcan Durmaz, Spotify platformunda yayınlanan şarkısını Instagram ve Twitter hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sevenleriyle paylaştı. Bugün klibi YouTube'da yayınlanan Kerimcan Durmaz, şarkısı kadar klibiyle de gündem oldu.

SHARON STONE POZU VERDİ

Kendi makyaj markası bulunan ve bu zamana kadar birçok kişiye makyaj yapan Kerimcan Durmaz, klibinin sonunda mini taş ve tüy detaylı elbisesi ile pembe uzun saçlarıyla poz verdi. Durmaz'ın verdiği bu poz ise dünyaca ünlü yıldız Sharon Stone'un Temel İçgüdü filminde verdiği poza benzetildi.

Kerimcan Durmaz, Peşimde şarkısının klibinde kadın kılığına girip Sharon Stone pozu verdiKerimcan Durmaz

Kerimcan Durmaz, Peşimde şarkısının klibinde kadın kılığına girip Sharon Stone pozu verdiSharon Stone

KLİP ÇEKİMLERİ 9 SAAT SÜRDÜ

Sözlerini Ömer Çelik'le Kerimcan Durmaz'ın yazdığı şarkının aranjesini Serdar Özşengül ile tamamladı. Peşimde'nin mix-mastering'ini Brendan Morawski üstlendi. Klip için Los Angeles'a giden Kerimcan Durmaz, Beverly Hills'teki bir malikanede kamera karşısına geçti. 9 saatte tamamlanan çekimlerde Durmaz'a 70 kişilik bir ekip eşlik etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Sharon Stone Spotify Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (70)

Derhal söyleyin:

Nereye kusuyoruz?

Yanıtla552
34:

Cesaretin için tebrik ederim Kerimcan. Onlar konuşsunlar bırak. Biz seninle gurur duyuyoruz.

Yanıtla514
Ali:

Size ne yobaz insanlar!

Yanıtla504
...:

Defol lan

332
!!!....:

Sende mi dönmesin bürütüs.

328
Domuz avcisi:

Sekil a da görüldügü gibi kimmis yobazlar! , , bu kefere Ali ne güzel acikliyor

00
BUNLARA KİM DUR DİYECEK:

Aileleri, çocukları, toplumumuzu bu gibi lut kavmi uzantılarının şerrinden kurtarmak i. in kim çaba gösterecek. Sorumluluk makamında olanlar bilin ki Allah var. . .

Yanıtla647
türk:

igrenc ödesi bi varlıksın

Yanıtla546
Ahh eski günler nerdesinn:

Ne günlere kaldık arkadaş hadi bunlar.boyle kendi hallerinden memnunda severek takip edenlere ne demeli ne bayram kaldı, ne ramazan, nede o eski huzurlu günler millette ahlak, saygı hicbisey kalmamış. Şu sosyal medya yüzünden herkes birbirine özenir oldu yazık gelecek nesle. Allah yardımcımız olsun ne diyelim...

Yanıtla248
bela:

Allah sizin gibilerin belasını versin. sizin gibileri haber yapanlarıda allah ıslah etsin.

Yanıtla440
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title