Haberler

Kilo Verip Başka Biri Olan Zerrin Özer, Sırrını Anlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Verdiği kilolar ve yeni imajıyla başka bir kimliğe bürünen Zerrin Özer, "Fizyoterapist ablam 3,5 sene tedavi etti beni. Hem spor yaparak, hem de diyetle kilolarımdan kurtuldum" dedi.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Zerrin Özer, vermiş olduğu kilolar ve yeni görüntüsüyle herkesi şaşkına uğrattı.

"3,5 SENE YÜRÜYEMEDİM"

Peki Zerrin Özer nasıl kilo verdi, yüzünde estetik var mı gibi sorularınız duyar gibiyiz. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan ünlü şarkıcı, "Çok kilo almıştım. Kilo vermem gerekiyordu. Çok büyük 3 tane ameliyat geçirdim. 3,5 sene yürüyemedim. Fizyoterapist ablam 3,5 sene tedavi etti beni" şeklinde konuştu.

HER GÜN 2 SAAT FİZİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

106 kilodan 80 kiloya düştüğünü belirten Özer, "Ablamın özverili çalışmasıyla her gün 2 saat fizik tedavi uygulayarak ayağa kalktım. 106 kilodan 80 kiloya düştüm. Hem spor yaparak, hem de diyetle kilolarımdan kurtuldum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zerrin Özer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

corci:

YÜZÜNÜ YIKASA TOPARLAYACAK GİBİ

Yanıtla016
????:

şimdiye kadar nerdeydin

Yanıtla22
Adınızı Yazın:

Alışkanlıktan mı bilmiyorum, Eski hali çok daha güzeldiiii. . Hem nasıl bu kadar değişebilmiş, göz ifadesi bile farklı. . ayrıca dudaklar berbat. . . sesi değişmemiştir umarım???

Yanıtla04
Nurcan:

DOĞALLIK GİTMİŞ YAPAYLIK GELMİŞ.ROBOT GİBİ OLMUŞ RUH YOK SANKİ

Yanıtla02
Ismail:

Bu O mu, yaw :0

Yanıtla11
lalies_gcmn:

Yaşını göz önünde bulundurursak gayet bakımlı marjinal olmuş ;)

Yanıtla02
zerrin:

Mühim olan sağlık

Yanıtla00
cengizhan celik:

senci vurdursun devam igrenc les yaratik

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title