Haberler

Kiraz Mevsimi Önümüzdeki Sezon da Devam Edecek

Güncelleme:
Abone Ol

Fox Tv ekranlarında izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kiraz Mevsimi'nin yapımcısı, dizinin önümüzdeki sezon da devam edeceğini duyurdu.

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi'nin takipçilerine güzel haber geldi.

YENİ SEZONDA DA DEVAM EDECEK

Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, Twitter'daki Kiraz Mevsimi hayranlarına dizinin yeni sezonda da devam edeceğini duyurdu. Bunun yanında dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'nun yeni sezonla birlikte dizide kendi sesini kullanacağını açıkladı. Diziden önce Almanya'da yaşadığı için Türkçesi bozuk olan Çayoğlu'nun diksiyonunu düzelttiği için bu kararın alındığı söyleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nilperi Şahinkaya Dağhan Külegeç Serkan Çayoğlu Kiraz Mevsimi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (59)

LEO:

sığır mevsimi

Yanıtla43
AYŞE:

gerçekten iğrenç bir dizi

Yanıtla43
gs:

oha ya yemin ederim hayatımda bu kadar iğrenç ve çocuksu bir dizi görmedim resmen dalga geçiyorlar bizlerle kaldırın gitsin şu çocuksu diziyi

Yanıtla34
dilaraMobil-ANDROID:

dunyanin ennn guzel dizisi

Yanıtla15
eda:

Bu dizi bitmez bir kere hergün reytingde 1. Sırada önce kendi izlediğin dizinin reytingi kaç hem (sana ne ) sana ne oluyorsa başkasından duyduğun. Lafları bize satma

Yanıtla14
mamo gara:

amerikanın biz üçüncü dünya ülkelerine dayadığı bir dizidir. İsteyenler araştırabilir hangimizin kültüründe bu insanların yaşantılarından izler var allah aşkına bir bakın. Gençlerin ulaşamayacakları hayallerin peşinden koşturan bir dizi bu. Çoğu genç bu yüzden bunalımlara giriyor maazallah yanlış hayaler peşine düşüyor. Halbuki gerçek hayat hiç te bunların yaşadığı bir dünya değil. Çocuklarının pırıl pırıl geleceklerini saçma sapan dizilerle yanlış yerlere çekiyorlar. Tertemiz çocuklarımızın masum beyinlerini yıkamalarına lütfen izin vermeyelim. Burada olumlu yorumlar yapan çoğu kardeşimiz ileride daha iyi anlayacaklardır.

Yanıtla23
bb:

tamamen katılıyorum ulaşılamayacak hayallerle süslenmiş bir dizi. aile olarak ne hesap sorma var ne uyarı. yaşadığımız yer Türkiye bizim. Burada bu tür ilişkileri olanların sonu başka şekilde sonlanıyor maalesef. o yüzden çocuklarımızı bu tür dizilerden uzak tutmak lazım.

10
MelochMobil-IOS:

Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??

Yanıtla05
LEO:

EDA SIĞIRI SEN BU DİZİDE Mİ OYNUOSUN SANA PARA MI KAZANDIRIYO. . GERÇEK HAYATTA KİMSEDEN GÖREMEYECEĞİN APTALCANIN ÖTESİNDE GÖRDÜĞÜN YAPMACIK ROMANTİZMİ BU DİZİDE GÖRDÜN DİYEMİ BÖYLE KONUŞUYOSUN. . YOKMU GERÇEK ROMANTİZMİ SANA YAŞATACAK KİMSEN . . YAZIIKKK :))

Yanıtla23
almilaMobil-ANDROID:

niyeki sezon finalimi oldu

Yanıtla13
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title