Haberler

Kırca'ya Yörükler Diyarından Ödül

Güncelleme:
Abone Ol

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivalinde yılın keçisi ödülü usta tiyatro oyuncusu Levent Kırca'ya verildi.

Bu yıl 9'ncusu yapılan Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivalinde yılın keçisi ödülü usta tiyatro oyuncusu Levent Kırca'ya sunulurken, özel ödül de usta yorumcu halk türküleri sanatçısı 84 yaşındaki Hayri Dev'e verildi. Ödülün Levent Kırca'ya, inatla 'doğru bildiği şeyleri yapması ve doğrulardan vazgeçmemesi' nedeniyle verildiği bildirildi.

Ölüdeniz Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen kültür ve sanat festivalinde 'Yılın keçisi' ödülü Levent Kırca'ya Hisarönü Meydanı'nda yapılan konser öncesi Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz tarafından alkışlar arasında sunuldu. Festivalde 'Yılın keçisi' ödülünü alan Levent Kırca, iki gündür Ölüdeniz'de bulunduğunu, Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı bir halk ile karşılaştığını belirtti. Türkiye'ye örnek bir beldede bulunduğunu belirterek Fethiye ve Ölüdeniz'den övgü ile söz eden Kırca, inatla işini yapmaya davam edeceğini söyledi. Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz da, bu ödülü 9 yıldır verdiklerini belirterek "Levent Kırca doğru bildiğini yaptığı her yerde dik durduğu için bu ödüle layık görülmüştür. Hayri Dev de internet ortamından bu ödüle layık seçilmiştir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title