Haberler

Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi! Kaan Taşaner önce ateş püskürdü sonra hesabını sildi

Güncelleme:
Abone Ol

Başarılı oyuncu Kaan Taşaner, kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin afişinde yer almadığını görünce küplere bindi. "Karşıdaki insana hakaret edilmiyordur ama onun bir insan olarak varlığı da tanınmıyordur" diye isyan eden Taşaner, Instagram hesabını kapattı.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin olduğu Kızılcık Şerbeti 3. sezona yeni oyuncularıyla başladı. Kaan Taşaner'in 2. sezonun ortasında dahil olduğu dizinin kadrosuna Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik katıldı. Dizinin afişi ise Kaan Taşaner'i küplere bindirdi.

HESABINI SİLDİ

Dizinin afişinde yeni sezon oyuncularından sadece Şebnem Bozoklu'ya yer verildi. Giray rolünü oynayan Kaan Taşaner, afişin yayınlanmasının ardından Instagram hesabından şu sözlerle sitem etti: "Saygının yokluğu, açıkça yapılan bir hakarete nazaran az saldırgan olsa da aynı derece yaralayıcı bir hal alabilir. Örneğin, karşıdaki insana hakaret edilmiyordur ama onun bir insan olarak varlığı da tanınmıyordur Bu kişi, varlığı önem arz eden tam bir insan olarak görülmüyordur. Bir toplum yalnızca birkaç kişiyi ayırıp geri kalan kitlelere bu şekilde davrandığı zaman bu bir saygı kıtlığı yaratır. Sanki bu kıymetli cevherden herkese yetecek kadar yokmuş gibi. Çoğu açlıklar gibi; bu kıtlık da insan yapımıdır, yiyeceğin aksine saygının hiçbir maliyeti de yoktur. O zaman niçin saygı bu kadar kıt olsun ki?" Kaan Taşaner sitem dolu paylaşımın ardından Instagram hesabını sildi.

Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi! Kaan Taşaner önce ateş püskürdü sonra hesabını sildi

EMRAH ALTINTOPRAK'TAN GÜLDÜREN TEPKİ

Eğlenceli kimliğiyle tanınan ve Kızılcık Şerbeti'nde Fatih'in ağabeyi Mustafa'yı oynayan Emrah Altıntoprak da afişe photoshopla kendi fotoğrafını ekleyerek herkesi güldürdü.

Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi! Kaan Taşaner önce ateş püskürdü sonra hesabını sildi

Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi! Kaan Taşaner önce ateş püskürdü sonra hesabını sildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kaan Taşaner Televizyon Instagram Magazin Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

ÖzgürÖzgür:

ne kadar oldu diziye gireli yapma Allah aşkına ya başi çekenler varken hele bir dur sirani bekle yaw

Yanıtla5864
Mevlüt Duman:

Kim bu

Yanıtla834
O Z:

Roman yazsaydın bari. Okadar dolana dolana dağlarda bayırlarda ne gerek var. Derdin neyse doğrudan söyle. Okadar dolanmaya gerek yok. Çünkü bu şekilde karşı tarafı haklı çıkarıyorsun.

Yanıtla830
Duygu Doruk:

Haklı

Yanıtla1614
Olabilir Olamaz:

boşver Kaan

Yanıtla1216
man over:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Bu senaryo sayesinde dizinin tanıtımı oldu.

Yanıtla013
Ocean Express cargo Ltd:

KOMPLEKSLİ İNSANLAR düz konuşamazlar, kitaplardan buldukları alıntı yazılar ,uzun uzun dolaylı konuşmalar, sürekli örnekler vererek açıklamaya çalışmalar vs vs vs

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title