Haberler

Kızılcık Şerbeti'nde "üvey anneyle ilişki" sahnesi! Tepki gelince yayınlamadılar

Güncelleme:
Abone Ol

Show TV'nin izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakteri ile üvey annesi rolündeki Şebnem Dönmez'in canlandırdığı Heves karakterinin sahneleri büyük ses getirdi. Ancak gelen tepkilerin ardından çekilen o sahne yayınlanmadı.

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör'ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezona hızlı bir giriş yaptı.

İZLEYİCİNİN TEPKİSİNİ ÇEKEN SAHNE

Reuyting rekortmeni dizide Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakteri ile üvey annesi rolündeki Şebnem Dönmez'in canlandırdığı Heves karakterinin cinsel ilişkiye girdikleri sahne izleyenlerin tepkisini çekti.

Kızılcık Şerbeti'nde 'üvey anneyle ilişki' sahnesi! Tepki gelince yayınlamadılar

ÇEKİLMESİNE RAĞMEN YAYINLANMADI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; konuyla ilişkili gelen şikayetler üzerine kanalın önlem aldığı ve çekilmesine rağmen o sahnelerin yayınlanmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kızılcık Şerbeti Şebnem Dönmez Kaan Taşaner Televizyon Magazin Show Tv Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (74)

Mahmut Karataş:

zaten bu ülkenin ahlakını ahlaksız diziler bozdu, nerde o eski aile dizileri, bizimkiler, Perihan abla, ekmek teknesi ikinci bahar ne güzel dizilerdi

Yanıtla91K
Alkurt:

Kızılcık şerbeti, yasaklansın

7202
Turan AYDIN:

ne oldu ise o yaprak dökümü dizisinden sonra oldu ve diğer dizilere türk toplum ahlakının tersine hareket etmeye cesaret verdi ben rütükü aradığımda bu sahneler için döneceğiz dediler hala dönecekler sigarayı araba markasını puslu yaparlar ahlaksız uygun olmayan her şeyi yayınlarlar işte sebep sonuç uygun kelimeyi siz ekleyin

2193
Altay Bozkurt:

bu dizinin rejisörüne toplum ahlakini bozmaya yönelik sahneler icin dava acilmali !

041
Buğra Er:

Akp nin yandaş kanalında ahlak nasıl bozulurun ispatı

Yanıtla107579
haluk akdemir:

Kavşak evladı.

7139
ahmet:

sağ beyninle sol beyninin yerini değiştir öyle konuşmayı dene birde.

378
Ünsal Erol:

yasak elma hangi kanalda idi

240
Safa Unal:

Allah belanızı versin sizin karektersiz insanlar Türkiye'nin aile yapısını bu diziler bozuyor işte yazık RTÜK sen ne iş yapıyorsun.

Yanıtla8627
Turan AYDIN:

ne iş yapacak vergisini parasını alıyor oturup izliyor

355
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title