Haberler

    Kök hücre tedavisine başlanan Mehmet Ali Erbil'in doktorundan sevindiren açıklama

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Uzun süredir mücadele ettiği kaçış sendromu rahatsızlığı nedeniyle kemik iliğinde değişim yapılan Mehmet Ali Erbi için kök hücre tedavisine başlandı. Şovmenin sağlık durumundan bahseden doktoru operasyonun başarılı geçtiğini ve Erbil'in toparlayacağını düşündüğünü söyledi.

    Yıllardır kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başladı. Operasyonun başarılı geçtiğini belirten doktoru ise Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

    "TOPARLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

    Operasyon öncesi saçlarını kazıtan 63 yaşındaki ünlü şovmenin özel bir odada hemşire gözetiminde olduğunu söyleyen doktoru Jan Klod Kayuka, "Şu anki süreçte korunuyor. Kök hücre uygulaması başarılı geçti. Şimdi vücudun tepkileri ve değerleri ölçülecek. Toparlayacağını düşünüyorum" dedi.

    Bu tedavi sonrası iyileşme sürecini de anlatan Kayuka, "Bu tedavi, hastalığın durması konusunda başarılı olacaktır. Kasların güçlenmesi için önemli" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Jan Klod Kayuka Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (30)

    eser:

    Allah şifa versin.

    Yanıtla215
    Büşra:

    Yaşatacaklar da neye yarayacak. Eninde sonunda gideceği yer değil mi ? Kaçmak faydasız, ne kadar kaçarsanız kaçın Rabbinize dönüp hesap vereceksiniz. Mülk O Allah''ındır. Hüküm de O''nundur.

    Yanıtla78
    HAK:

    HESKEZ BİRGÜN HAK ETTİĞİNİ ÇEKECEK AMA BUDÜNYADA AMA AHİRETTE ZERRESİ ZERRESİNE

    Yanıtla57
    6.FİLO:

    Merhumu nasıl bilirdiniz. İyi bilirdik. o zaman gömün gitsin . . .

    Yanıtla65
    PAŞALI:

    Zamanında sundu çarkı felek, şimdi hayat ona sundu kahve felek :

    Yanıtla54
    ENES BATUR:

    Bİ ÖLMEDİ GİTTİ YA BENİ BİLE GÖMER BU

    Yanıtla52
    dfdfdf:

    eee ee . . . toparlayinca noolcak . . .

    Yanıtla43
    Serhat:

    Gorursun

    10
    meczup:

    mehmet ali erbil deyence sevgilisinden olan çocuğu kürtajla aldırtan birisi aklıma geliyor o çocuğun ahı tuttu birde öte tarafı var bunun orda hesaba ayrı çekilecek

    Yanıtla25
    Serhat:

    M.ali kadar kimler var Allah sifasini versin

    11
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title