Haberler

Konusuyla tepki çeken Gel Dese Aşk dizisi final yapmadan yayından kaldırıldı

Güncelleme:
Abone Ol

ATV ekranlarında 4 bölüm yayınlanan ve çarpık ilişkilerden dolayı RTÜK'e şikayet edilen Gel Dese Aşk dizisi final yapmadan yayından kaldırıldı.

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve İlayda Çevik'in yer aldığı Gel Dese Aşk dizisi ani bir kararla yayından kaldırıldı. Geçtiğimiz sezon ekranlara ilk dört bölümüyle gelen ve ardından koronavirüs salgını sebebiyle çekimleri duran dizi, zorunlu olarak sezon arasına girdi fakat yeni sezona giriş yapamadı.

KIZININ ARKADAŞIYLA AŞK YAŞIYORDU

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren çarpık ilişkiler barındıran konusundan dolayı RTÜK'e şikayet edildi. Dizide bir babanın, genç kızının, arkadaşı ile çarpık ilişkisini konu alması ve bu ilişkinin eş tarafından ört bas edilmesi büyük tepki çekmişti.

Konusuyla tepki çeken Gel Dese Aşk dizisi final yapmadan yayından kaldırıldı

GEL DESE AŞK'IN KONUSU NE?

Bahar, babasını hiç tanımadan annesi tarafından büyütülmüstür. Murat'ın ortağı Barlas'ın babası olduğunu öğrenince şirkete onunla yüzleşmeye gelir. Barlas tarafından hakaretler eşliğinde kapı dışarı edilir. Şirkette tesadüfen Murat'la tanışır, Bahar. Murat bu hayat dolu kızdan etkilenir. Aşk, Murat'ı çağırmış, gel demiştir. Murat aşkın rüzgarıyla sürüklenirken iki kadın arasında gelgitler yaşar. İlk aşkı, ilk göz ağrısı, çocuklarının annesi Yasemin'le, ikinci baharı Bahar arasında savrulur, durur.

Konusuyla tepki çeken Gel Dese Aşk dizisi final yapmadan yayından kaldırıldı

Konusuyla tepki çeken Gel Dese Aşk dizisi final yapmadan yayından kaldırıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Petekkaya İlayda Çevik Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (232)

EMRE:

REİS NETFLİXE LAF EDİYOR AMA YANCI KANALINDA İŞLENEN KONUYA BAK

Yanıtla856
BBB:

Tamam işte, uygun görmeyip yayından kaldırmışlar

63
@emre:

o kanal onlardan ne yapsa doğru ve ahlak sınırları içerisindedir. onlardan olmayan her kim ise din düşmanıdır, vatan haini kafirdir. sen bilmiyor bunu ???

17
serhat ulutürk:

san ki diğer kanallarda yayınlanan saçma sapan. . . aşk. . mafya dizileri normal. . . ülkenin tüm dizileri incelenmeli.

Yanıtla553
Sevgi:

Herşeye yasak koymak diziyi izlememek isteyenler ellerinde kumanda var degiştirebilirler

Yanıtla3114
sevgi2:

Sorun şu ki, birinin kızı da normalmiş deyip arkadaşının babasını ayartacak ya da babanın birinin bilinç altına girip aa bu normalmiş bizim kızın da şu arkadaşı bunun gibi güzel kız deyip onunla aşk yaşayacak, sizce nasıl bir durum, standart atv de yayınlanacağına netflixi kapamasınlar bu filmler orada yayınlansın. bence netflixin kapanmasına karşı çıkalım

112
SON AHLAKSIZ BÜKÜCÜ:

Talebin olması arzı meşru kılmaz.mahallende uyuşturucu satan bakkal var diyelim. Sende insanlar almasın o zaman diyip, bakkalın satışını meşru bulur musun.

210
Hayri:

Bu ülkede aşktan başka dizi çekmezlermi?ABD de de aşk dizisi çekmezler.gelişmişlik farkı işte.

Yanıtla340
serdar:

hep bi kıyaslama hep bi kıyaslama. cok cahilsiniz çok. Gelişmişlik düzeyi çekilen dizilerin konusuna göre artıyor yada azalıyor öyle mi. Allah zihin açıklıgı versin

104
Mustafa ARPANCIL:

Bu ATV kadar zararlı bi kanal görmedim bir yandan İslam derler bir yandan böyle rezillik ler

Yanıtla1127
Tüm 232 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title