Haberler

Koronavirüs tedavisi gören sunucu İkbal Gürpınar, taburcu oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Bir süredir koronavirüs sebebiyle hastanede tedavi gören ünlü sunucu İkbal Gürpınar, taburcu oldu. Duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Gürpınar, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, koronavirüse yakalanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yoğun bakıma kaldırılmıştı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan 51 yaşındaki İkbal Gürpınar, duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Tedavisi tamamlanan ve taburcu olan sunucu İkbal Gürpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Şükürler olsun, an itibarıyla taburcu oldum. Taburcu kelimesi, savaşta yaralanıp tedavisi biter bitmez taburuna dönecek hastalar için kullanılırmış. Rabbim hayırlarda, güzel işlerde yarışacağımız cepheler nasip etsin. A'dan Z'ye üzerimde emeği olan tüm sağlık çalışanlarına, temizlik görevlilerine ve yemekhane personeline sonsuz teşekkürler. Ve elbette dünyanın dört bir yanınsan dua gönderen siz kıymetli gönül dostlarıma." dedi.

İkbal Gürpınar, babası ve eniştesinin ardından annesini de koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

Koronavirüs tedavisi gören sunucu İkbal Gürpınar, taburcu oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İkbal Gürpınar Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

ömer turan:

yine mi bu kadın. usandık bıktık bu kadından.

Yanıtla28
DÜŞÜN:

IKBAL GÜRPINARI HER GÜN MAGAZIN SAYFA GÖRÜNEN ASIL BIKTIĞIMIZ ŞEYMA SUBAŞI ILE Mİ KARIŞTIRDIN YOKSA. KADIN YAZIK ANNESINI VE BABASINIDA KORONADAN KAYBETTI.

21
leduni:

Ya ne merak ediyorduk bir bilseniz, niye geciktiniz haber yapmakta

Yanıtla36
XXXX:

Yarabbi kurtar bizi bıktık .

Yanıtla25
Aylin:

Yazik ya acisi büyük

Yanıtla11
BUNAK:

BİGUN YERUK HELVANI , AZ KALDI LOO

Yanıtla01
Havva:

İlkbal hanım çok sevindim. Taburcu olmana hep dua ettim Sizi çok seviyorum. Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Yanıtla00
Yahya:

Günde 5 vakit ibadez ihmalden koronavirüs size ziyarete geldi olabilir.

Yanıtla00
Şerafettin:

her gün ikbal noldu diye üzülüp dıuruyoduk sonunda kurtulmuş o kadar çok ilgileniyomki kelimemlerle anlatamam müthiş bi haber balon olup uçacam şimdi.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title