Haberler

Koronavirüse yakalanan oyuncu Cansu Melis Karakuş, başrolü kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolüyle tanınan oyuncu Cansu Melis Karakuş, koronavirüse yakalandı. Ünlü isim testinin pozitif çıkmasının ardından 7 Melek filmindeki başrolünü kaçırdı.

Juli Sanat'ın yapımcılığını üstlendiği '7 Melek' adlı filmde başrol oynamaya hazırlanan Karakuş, okuma provasına çıkmayı planlıyordu. Ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Karakuş'un evde tedavisine başlandı.

BAŞKA OYUNCULAR BAKMAYA BAŞLADI

TV100'de yer alan habere göre, Film çekimleri kısa süre içinde başlatacağı için de Murat Onbul'un yöneteceği film için Cansu Melis Karakuş'un yerine oyuncu arayışları başladı. Filmde Tuğba Melis Türk ile Öznur Serçeler de rol alıyor.

Koronavirüse yakalanan oyuncu Cansu Melis Karakuş, başrolü kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cansu Melis Karakuş Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

PARDON AMA:

BU KİM ABİ?

Yanıtla24
PARDON YANİ:

ne bileyin abi git ona sorsana neyse sen kal ben hemen gidip sorayım öğrenir sana hemen haber veririm oldu mu az bekle takoz kada az bekle

00
Cabbar:

Sendemi Virüs mağduru oldun kız vah vah vah Reklam kokusu geldi burnuma Özellikle son günlerde dizi setlerinde oluyor Burnuma koku doluyor

Yanıtla04
Sümsüklü ŞEYH:

Bizde ancak çay getirir manken denek elbise askısı demek. Ne başrolü? Başrol bende

Yanıtla03
uCube:

Yahu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz''da sanki kaç bölüm oynadı. ;)) Hemen başrol mü vermişler bu kadına. Oynadığı rollerin hakkını bile veremeyen birine nasıl başrol vermişler anlamadım neyse.

Yanıtla03
MEDYA UZMANI:

Ne olmus hayat devam ediyor, bir iki poz verdi mi olay bitti.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title