Haberler

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, oğlu Karan'ın fotoğrafını paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, "canımın canı" notuyla Kuruluş Osman dizisinde kendisini izleyen oğlu Karan'ın fotoğrafını paylaştı. Burak Özçivit'in bu paylaşımına kısa sürede bir milyonun üzerinde beğeni ve binlerce yorum geldi.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, sosyal medya hesabından ilk kez oğlu Karan'ın fotoğrafını paylaştı.

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM GELDİ

Instagram'da 14,8 milyon takipçisi olan Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinde televizyon ekranından kendisini izleyen oğlunun fotoğrafına "Canımın canı" notunu düşerken fotoğrafa bir milyonun üzerinde beğeni ve binlerce yorum geldi.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, oğlu Karan'ın fotoğrafını paylaştı

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' dizisi, seyirciyi adeta ekrana kilitliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (68)

Moderniş Osmanli:

Osman Bey e bak , Saçlar uzatilmis guzelce arkada toplanmiş , kaşlar alinmiş o biçim metroseksuel Osman Bey bizim insanimizda oturup ayila bayila izliyor vay osmanliya bak diye. Sefere cikmadan once kaslarini alip bakima giriyor herhalde osman bey

Yanıtla5880
GÖREBİLMEK:

Orda insanların eli yüzü kaşı gözü değil , inanç ve özgürlük adına verilen mücadeleyi görmeye çalışırsan keyif alabilirsin bence. .

1230
mjh:

Ertuğrul 5 kişiyle dünyayı dize getirdi. Bu da ölümcül cazibesini kullanıyor

517
Koroglu:

Kiskanma ayrica bu bir film ve oyuncular heeyerde bakimi yapilip oynar rolunu nokta!

78
MODERNİŞ OSMANLİ:

Asil sana yaziklar olsun yanlis bisey mi demis kendinden baskasina faydasi olmayanlari daha da zenginlestirmek icin pohpohlayin durun anca yagcilar , kral dan cok kralcilar... Adam bolum basi 150 bin aliyor sen de gez dur yogurt bim de mi ucuz a101 de mi diye hesap yap sen degil mecazen konusuyorm hepimiz yapiyoruz utan biraz su yazdigin laftan

66
Memleketim:

Cokda tinnn.

Yanıtla1042
SANA DA:

RİN TİN TİN

16
SANA DA:

TİN Tİ, N TİN SENİ GİDİ RİN TİN TİN

16
X:

SEN TOM VE JERRY İZLE

01
ADANA:

HERKESİN ÇOCUĞU VAR. ÜNLÜ OLUNCA YADA ZENGİN OLUNCA NE OLUYOR. AD ÇOCUK ODA. . EĞER FAKİR ÇOCUĞU OLSAYDI KİMSE YÜZÜNE BİLE BAKMAZDIII. . MİLLETİN BOŞ İŞLERİİİİ

Yanıtla928
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title