Haberler

Mankenler Otomobilleri Gölgede Bıraktı

Abone Ol

Bursa'da Başlayan 'Oto Show 2008' Fuarında Ünlü Mankenler, Lüks Otomobillerden Daha Çok İlgi Gördü. Ünlü Mankenleri Karşılarında Gören Vatandaşlar, Fotoğraf Çekmek İçin Birbirleriyle Yarıştı.

Bursa'da başlayan 'Oto Show 2008' fuarında ünlü mankenler, lüks otomobillerden daha çok ilgi gördü. Ünlü mankenleri karşılarında gören vatandaşlar, fotoğraf çekmek için birbirleriyle yarıştı.

TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) desteğiyle düzenlenen 'Bursa Oto Show 2008' fuarı, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. Birbirinden ünlü markaların yeni ürünlerini sergilediği fuarda, podyumların ünlü isimleri Aysu Baceoğlu, Ece Gürsel, Nilay Dorsa, Şenay Akay ve Arzu Pavlova lüks otomobillerden daha çok ilgi gördü. Cep telefonlarıyla son model arabalardan çok mankenlerin fotoğraflarını çeken vatandaşlar, mankenlerle hatıra fotoğrafı çekilebilmek için birbirleriyle yarıştı. Fuarda yapılan görsel şovlar da ilgi gördü.

(EY-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title