Haberler

Maria ile Mustafa reytinglere yenik düştü! Dizinin yayından kaldırılması bekleniyor

Güncelleme:
Abone Ol

Atv'nin çekimleri Kapadokya'da yapılan, pazar günleri izleyici karşısına çıkan Maria ile Mustafa dizisinden final haberi geldi. Seyirciden beklenen ilgiyi göremeyen Maria ile Mustafa dizisi reytinglere yenildi. Henüz kaderi belli olmayan dizinin yayından kaldırılması bekleniyor.

Atv'nin büyük umutlarla yayına soktuğu, Hilmi Cem İntepe ve Jessica May'in başrollerini başladığı fragmanını haftalar önce döndürmeye başladığı dizisi Maria ile Mustafa maalesef bekleneni karşılamadı. Pazar akşamları ilk 10'a girmeyi başaramayan dizi için iki ihtimal var. Dizinin önce yayın günü değişecek. Reytinglerde etkisi etmezse dizinin stok bölümleri yayınlanacak ve ekranlara veda edecek.

Başrollerinde Hilmi Cem İntepe ile Jessica May'in yer aldığı Maria ile Mustafa'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz Pazar günü 5. bölümüyle ekrana gelen Maria ile Mustafa iddiaya göre final kararı aldı. Çekimleri Kapadokya'da yapılan Maria ile Mustafa'nın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

MARİA İLE MUSTAFA'NIN KONUSU

Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria (Jessica May) ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa (Hilmi Cem İntepe) ikilisinin aşk hikayesini konu alan dizi; bu aşk içindeki gerilimi, imkansızlığı ve ikilinin yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jessica May Kapadokya Atv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (50)

f:

ben 1. bolumun yarisina dayanabildim. Bunu yapimci gorememis mi?

Yanıtla115
sinem:

millete gına geldi . . . aynı konulu saçma sapan diziler. . . . .

Yanıtla111
rtük uyuma:

bence atv yi komple kapatsınlar örf ve adetlere uymayan diziler programlar (kurgu programlarla müge anlı, esra erol vb. ) yapıyor halkı uyutma politikası izliyorlar (nedense hiçbir yetkili yaptırım uygulamıyor)

Yanıtla29
REALİST:

dünyanın en ucuz en maliyetsiz ve en saçma dizileri bizim dizilerdir çok uyduruk

Yanıtla09
hahahah:

iyi olmuş saçma saçma diziler

Yanıtla09
fff:

kırmızı oda gibi gerçek hayattan diziler tutar. millet bıktı aşk dizilerinden.

Yanıtla25
adsız:

oradaki dizi yapılsa nasıl. bir hafız kadın uvey ogluna asık olur dıye ayaklanırdınız ama gerçek hayat hikayesı olunca yazzıııkkkk

00
merve:

konu saçmaydı. ucuz aşk dizilerinden biriydi. tabiki izlenmez. senarist ve yapımcı hatası

Yanıtla07
Vay:

Nasıl kıydılar benüm Mariamaaa. . .

Yanıtla70
GEDIZLI:

Böyle bor dizinin baslamasi bile hataydi .. bence hic düsünmesinler hemen bitirsinler

Yanıtla15
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title