Haberler

MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'le adı anılan Tanya Kilitkayalı'nın paylaşımı aşk iddialarını alevlendirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medyada yaptığı küfürlü paylaşımlar nedeniyle MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı arasında aşk iddiaları bir süredir konuşuluyordu. Tanya'nın son paylaşımı ikilinin arasındaki aşk dedikodularını ayyuka çıkardı. Tanya'nın, paylaşımında Uğur'a "En değerli" notunu düşmesi dikkat çekti.

Masterchef'ten elenen yarışmacı Tanya ile diskalifiye edilen yarışmacı Uğur arasında aşk dedikoduları çıkmıştı. Ebru ve Uğur ile dün bir fotoğrafını paylaşan Tanya, fotoğrafta Ebru'ya "En değerli kardeşim" Uğur'a ise "En değerli" notunu düştü.

TANYA'DAN UĞUR'A DESTEK GELMİŞTİ

MasterChef'te diskalifiye olan Uğur Yılmaz Deniz gündeme bomba gibi düşmüştü. MasterChef Uğur'un ekranda ağlaması ve bunun yayınlanması TV8'e tepkilere sebep olmuştu. Bu süreçte yarışmacılardan Tanya Kilitkayalı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla MasterChef Uğur'a destek olmuştu.

MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'le adı anılan Tanya Kilitkayalı'nın paylaşımı olay oldu

"GÜZEL KALPLİM"

MasterChef'ten daha önce elenen Tanya Kilitkayalı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa 'Güzel kalplim' mesajını düşmüştü.

"SEVGİLİM OLABİLİR"

Tanya daha önce de bir açıklamasında "Evli değilim, nişanlım vardı anlaşamadık ayrıldık. Sevgilim olabilir sanki! O soru işareti olarak kalsın" diyerek dikkat çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Deniz Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

AFYONLU:

2 SİDE 5 PARA ETMEZ BOŞ İNSANLAR

Yanıtla418
...:

Yok yere gönderdiler çocugu.Acun bi kendine bak seni acaba nereye göndermek lazım.kimse gözündeki çapagı gòrmüyor karşı tarafa kendini hep haklı çakarıyor

Yanıtla711
Evsa:

Hiç sevmiyordum zaten bu kızı

Yanıtla310
Kimse:

Sevmek zorunda değilsin işine bak yeter.

12
Nık:

Zaten vıcık vıxık yemek yapıyordu kendiai de öylreymiş. .

Yanıtla47
Yahya:

Durmak yok, ülkede karma ilişki var.

Yanıtla73
osman kartal:

anormal bir olay değil , , gayet normal

Yanıtla17
Kamuoyu:

Seni kim napsın

Yanıtla16
FATİH:

Masterchef ne ya? Tanya da kim? Ne kadar gereksiz bir gündem.

Yanıtla15
ajun:

Kurtardım sizden çocuğu yoksa küfürbaz biri olarak anılacaktı. Diskalifiye ettim şimdi bana saldırıyonuz.

Yanıtla31
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title