Haberler

MasterChef Türkiye'ye Danilo Zanna'nın verdiği Masterclass'ın kazananı belli oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Dün akşam ekrana gelen MasterChef Türkiye'de şeflerden Danilo Zanna, yarışmacılara Masterclass verdi. Gecenin sonunda ise bir kişi en iyi tabağı hazırlayarak İtalya'dan özel gelen makarna açma makinesi, makarna ve risotto yapımında kullanılan tüm ekipmanların sahibi oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 45. bölümüyle ekrana geldi. Şef Danilo Zanna'nın eğlenceli Masterclass'ının ardından yarışmacılar en iyi makarna ve risottoyu yapmak için savaştı.

RİSOTTO VE MAKARNA YAPMAYI ÖĞRETTİ

MasterClass eğitiminde yarışmacılara elde ev yapımı makarna ve risotto yapmayı, bu yapımın inceliklerine dair teknikleri anlatan Danilo Şef ardından yarışmacılardan makarna hazırlamalarını istedi.

EN İYİ 6 KİŞİ RİSOTTO YAPTI

MasterChef'te Danilo Şef'in anlattığı elde makarna yapımı ve incelikleri ardından Risotto yapımı ve tarifi takip etti. MasterClass eğitiminin ardından 16 yarışmacı, ünlü şefin istediği makarnayı en iyi şekilde yapabilmek için yarıştı. En iyi tabağı yapan 6 yarışmacı ise üst tura kaldı. Bu defa yarışmacılar en başarılı risotto tabağını çıkarmak için kıran kırana bir mücadele verdi ve tüm hünerlerini sergiledi.

GECENİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Emir, Özgül, Uğur, Duygu, Esra ve Eray'ın hazırladığı risotto tabaklarından şefler sırası ile tadım yaptı. MasterClass ödül oyununu kazanan isim şeflerin kararı doğrultusunda Emir Elidemir oldu.

MasterChef Türkiye'ye Danilo Zanna'nın verdiği Masterclassın kazananı belli oldu

MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE OLDU?

Dün akşamki MasterClass'ın ödülünü kazanan yarışmacı Emir, İtalya'dan gelen özel bir makarna açma makinesi, risotta ile makarnada kullanılan tüm tencere ve ekipman setinin sahibi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Danilo Di Luca Türkiye İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

haydar:

maaşallah, yarışmacılar mehmet şefe yes deyince burası türkiye diyor, ama yemek isimlerinden bir tanesi de türkçe ismi olsun be kardeşim. . bu ne aymazlıktır.

Yanıtla619
EMİNOLUN:

Bizim S400 ler o gemiyi kalbura çevirir inşaallah.

Yanıtla149
aSD:

S400 Gemiye atılmaz. Hava savunma sistemidir.

310
Muazzez:

Sizin mı? Kendi ürettiğiniz değil mı?Rus musunuz?

56
RVR:

Birader yazdıgın şeyin şu haberle ne alakası var? Her yere bir parça siyaset bulaştırmaktan ne anlıyorsunuz?

26
:

S400 ler savunma sistemi

04
Josep:

S400 bilmezler gemiyi vuru diyolar hahahaha chal cahil bir millet hava savunma radarı ve havadaki füzeleri ve uçakları düşürmek icin kullanılır ama daha hazır deyil depoda bekliyor hedef 2023 ??

Yanıtla154
Sabahatin:

Başkasina cahil diyen salak manyamiş haberi iskalamiş:))))

22
Register:

Bu yarışmayı emirden başkası kazanamaz

Yanıtla711
Hangi s400:

Şu depolarda yatan şeyler mi s400 dediğiniz,milyarlarca dolar verir depoda çürüyen sistem ha, az açın okuyun s400 nereye kurulmuş , kurulmuş mu,s400 ün" S " yok adam birde bizim s400 diyor,mal ya

Yanıtla83
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title