Haberler

Mehmet Ali Erbil'in Kızı Sezin Erbil: Babamın Durumu Çok Kötü Dua Edin

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, babasının sağlık durumunun kötüye gittiğini söyleyerek dua istedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak Maslak'ta bir hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Acil ameliyat olan Erbil yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Babasının sağlık durumu hakkında bilgi veren Sezin Erbil, babasının durumunun iyi gitmediğini söyleyerek dua istedi.

LÜTFEN BABAM İÇİN DUA EDİN

Instagram hesabından babasıyla fotoğraf paylaşan Sezin Erbil, "Babamın kendi hastalığı da nüksettiği için durumu biraz kritik. Kendisi hala yoğun bakımda. Lütfen babam için dualarınızı eksik etmeyin. Bu fotoğraftaki gibi gülmen için bekliyoruz." dedi.

Mehmet Ali Erbil'in Kızı Sezin Erbil: Babamın Durumu Çok Kötü Dua Edin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Maslak Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (103)

VATAN53:

sizin evladınız da sizden bir gün dua isterse. başınıza gelebilir. insaflı insancıl olunuz. geçmişi geçmiş de kaldı. özel hayatı yaşamı ne olursa olsun bir kız evladı babası için dua istemekte ya siz. . . . . CENAB I HAKTAN bütün hastalarımıza acil şifalar niyaz ediyorum. saygılar selamlar.

Yanıtla216
Firat:

Umarim iyilesirsin ve bütün yaptiklaruna pisman olup tövbe edersin.

Yanıtla216
patagonyalı:

evet son duraga geldik kırdıgın cevizlerin hesabını verme vakti artık tek başınasın dünyada ne yaptınsa onların karşılıgıyla baş başa kalacaksın

Yanıtla216
YALAAAN DUNYA:

Herkez bir gun yaptiklariyla basbasa kalacak.. Omurler kisa bu fani dunyada.. Genel konusuyorum Bazi insanlar hic olmeyecekmis gibi yasiyor hala.. Rabbim butun hastalara sifalar versin...

01
DIKKAT:

Banyolarda dusme butun dunyada cok yaygin bir Olay... Banyoda dusmeyi onleyen plastik bir hali bu dusmeyi onlerdi.. Benimde bir arkadasimin basina geldi. O biraz sansliydi hastaneye gitti ve bir iki dikisle , agri hapiyla filan ucuz atlatti. Sonra o arkadas Hemen banyosuna kaymayi onleyen plastic hali aldi.. Herkezin banyosunda onleyici tedbir almasi sart.. Acil sifalar dilerim..

00
.............S:

Sanki sen hiç yapmadın hadi oradan. kimbilir kaç ceviz kırdın otur hatırla.

00
yorumcu 1989 nigdeli:

mehmet ali bir engelli olarak sana hakkimi helal etmiyorum cunku bir zamanlar engelileri ekrana cikartip yetmis seksen milyonun onunde rezil ettin artik o alay ettin kisiler sana cehennemde cok gulerler ne diyim olme olme allah daha cok cektirsin

Yanıtla711
Vatandaş Abi:

toplumu düşman bilip sürekli ahlakına saldırdınız, gençleri yoldan çıkarabilmek için elinizden geleni yaptınız, hepsi para uğruna, ben hakkımı helal etmiyorum, Allah bu toplumu bu gibilerin şerrinden korusun

Yanıtla117
adınızı yazın:

VATANDAŞ ABİ. senden helallik isteyen kim. etsen ne olur etmesen daha iyi bence. sonra merhametten ALLAH tan şerden bahseder dutusun boş avutucu. sözler. yararı yok.

31
WAREX:

AZRAİL KAPIYA GELİNCE DUA İSTENİYOR NEDENSE PARANIZ VAR AMA ONU SATIN ALMAYA YETMİYOR SOSYETE GÜZELİ

Yanıtla314
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title