Haberler

Melisa Sözen'in Fransız dizisinde oynadığı rol sosyal medyayı ikiye böldü

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Melisa Sözen, Fransa'nın popüler dizisi 'Le Bureau des Légendes'da terör örgütü PYD/YPG'ye sızan bir ajanı canlandırdı. 2016'dan beri yayınlanan ve Sözen'in üçüncü sezonda dahil olduğu dizi, oyuncunun görüntülerinin ortaya çıkmasıyla sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Fransa'nın çok izlenen polisiye dizisi "Le Bureau des Légendes"da bir ajanı canlandıran Melisa Sözen eleştiri oklarının hedefi oldu.

2016 yılından beri yayınlanan diziye üçüncü sezonda dahil olan Sözen, dün görüntülerin ortaya çıkmasıyla sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Melisa Sözen'in Fransız dizisinde oynadığı rol sosyal medyayı ikiye böldü

PYD/YPG AJANINI CANLANDIRDI

Dizide terör örgütü PYD/YPG'nin arasına sızan Esrin isimli bir ajanı canlandırdığını söyleyen oyuncu, role nasıl seçildiğini şu sözlerle anlattı;

"2016 yılında Fransa'nın en çok sevilen işlerinden biri olan 'Le Bureau des Légendes' dizisinden teklif geldi. O sırada neredeyse tek kelime Fransızca bilmiyordum. Buna rağmen seçmelere gittiğimde yönetmen oyunumu çok sevdi. Yönetmen, 'Bir şekilde hallederiz' dedi. Hemen hızlandırılmış bir biçimde Fransızca özel derslere başladım." Melisa Sözen, oynadığı karakter hakkında ise "Suriye'de DEAŞ'a karşı savaşan bir ajanı canlandırıyorum. Bu yüzden de çekimlerden hemen önce dil derslerinin yanı sıra silah ve dövüş eğitimleri de aldım. Benim için çok keyifli ve güzel bir süreç oldu"

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD'li bir teröristi canlandıran Melisa Sözen, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melisa Sözen Melisa Sözen Sosyal Medya Televizyon Magazin Fransa Fransa Sinema Terör Medya Dünya Dizi Dizi YPG Televizyon Dizi Sinema Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (46)

JY:

HER HALK GİBİ KÜRTLERİNDE KENDİ ÖZGÜR DEVLETİNİ KURMAYA KENDİ KENDİLERİNİ YÖNETMEYE HAKLARI VARDIR.

Yanıtla1K304
Sedat Sahin:

kendi gecmişi olmayan halktan ne beklersin xD

Yanıtla167337
Perwer:

Hakan Şahin, o halkın geçmişi senin mensubu olduğun halkın geçmişinden çok daha kayıtlı ve iyi

Yanıtla358136
Cool Black:

:))) hangi konuda. Savaş mı kazandınız? Bir devir açıp bir devir mi kapattınız? Çinlilere Çin seddini mi yaptırdınız? Viyana kapılarına mı dayandınız? İmparatorluklar mı kurdunuz? Ne yaptınız?

42190
t t:

Türk halkını Peygamber efendimiz bile övmüş hatırlatırım...

62148
halil halil:

Uydurulmuş tarihi sadece kendi ideolojik okullarında öğrenenler tabiki bir halkın tarihini bilmezler.Asimile etmek için bir zamanlar dilini inkar ettiniz şimdide tarihini inkar ediyorsunuz.ama güneş balçıkla sıvanmaz.sizdeki bu nüfus azalması onlardaki bu nüfus artış hızıyla 100 sene sonra görürüz kim kimi yok sayacak

4824
Turan Saygılı:

hangi geçmiş biz hiç duymadık

1246
Sefa:

bi de bu pc çıktı oe

719
Perwer:

Aşağıdaki yorum sahipleri, bırakın boş safsataları

96
Sinan Bulduk:

Boş oyuncu

Yanıtla103251
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title