Haberler

Merve Oflaz, Survivor'dan Sonra Normal Hayatına Hızlı Döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Survivor All Star'dan elenen eski şampiyon Oflaz, yarışmadan ayrılmasının ardından sosyal medyadan ilginç fotoğraflar paylaşmaya başladı.

Survivor All Star yarışmasından geçtiğimiz hafta elenen Merve Oflaz normal yaşantısına hızlı dönüş yaptı.

NORMAL HAYATA HIZLI DÖNDÜ

Survivor Ünlüler takımında mücadele eden yarışmanın tek kadın şampiyonu Merve Oflaz geçen hafta elenerek adaya veda etmişti. Oflaz yarışmadan ayrılmasının ardından sosyal medyadan ilginç fotoğraflar paylaşmaya başladı.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Merve Oflaz Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (56)

SERDAR:

bence bozok ve turabi atılmalı

Yanıtla1567
Ercan:

Sahra karşısındaki insan konusurken gözlerini çeviriyor ya. tam dayaklık. . Hasan kameralar önünde çok guzle edebiyat yapıyor. kamera arkasındaki konuşmalarını merak ediyorum!

Yanıtla4622
SALİH:

ADADAKİ EN SAHTEKAR İNSAN HASAN BENCE TAMAMEN OYNUYOR HASAN BAŞKALARINI ALTTAN ALTTAN KIZDIRIP KENARA ÇEKİLİP SEYREDİYOR DİĞERLERİDE OLTAYA GELİYORLAR HASAN ASLANIN AVINI BEKLEDİĞİ GİBİ HEP PUSUDA YATIP MİLLETİ AĞINA ÇEKİYOR ADADAKİ HERKESİ AĞINA ÇEKİP TEK TEK ELEYECEK ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA KURNAZ

Yanıtla2637
ESRA:

biri artık şu turabi ye dur abi desin ya. kendi kendine turbo diyor ama aslında tam bi hırbo

Yanıtla1348
bilgemobilWeb@haberler.com:

Ben Turabiye oy verenleri anlamiyorum nesine oy veriyorlar.hayatimda agzi pis boyle bi insan daha gormedim.ona oy verenlere aciyorum

Yanıtla1940
Adınızı Yazın:

Orada profösyonel biri varsa oda hakandır duruşunu hiç bozmadı ve harika yarışıyor o yüzden herkes korkuyor ve düşman. . .

Yanıtla4216
TAMBURA REBAP:

YAŞA HASAN ADAMSIN YASA HAKAN YAŞA DOĞUKAN. PİSLİK BOZOK, TURABİ, HİLMİ. . . NADYA TÜM KÖFTELERİ YİDİ PİS RUM KARI GİTSİN. . .

Yanıtla746
FISTIKÇI ŞAHAP:

AÇ GÖZLÜ NADYA, DALLAMA BOZOK, HIRBO TURABİ GİTSİN. . . FİNAL DÖRTLÜSÜ HASAN, HAKAN, DOĞU, MERVE. . . BU 4 ERKEK FİNALE GİDER

Yanıtla1142
ROLCÜ HASAN:

YARIŞMANIN EN SİNSİ İSİMLERİ HASAN SAHRA VE MERVEYDİ MERVE GİTTİ İNŞALLAH ÖBÜR İKİ SİNSİDE GİDER

Yanıtla2322
kadir:

hasan adadaki herkesi eleyecek çünkü kurnaz ve yaşlı diğerleri kendisi gibi davranıyor hasan tepkileri tahmin edebiliyor oyunu kuralına uygun oynuyor kameraların her an kayıtta olduğunu biliyor diğerleri gibi unutmuyor her hareketini ve sözlerini buna göre yapıyor çok çakal ben ödülü alıp gideceğini düşünüyorum aklıyla kazanacak zaten kötü yarışıyor bence

Yanıtla2321
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title