Haberler

Meryem'in Dizisinin Yerine 'Hanım Köylü' Geliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Reytinglerde beklenen çıkışı yakalayamayan ve 5 Nisan'da ekranlara veda edecek 'Gecenin Kraliçesi' dizisinin yerine Ege komedisi olan 'Hanım Köylü' ekrana getirilecek.

Muhteşem Yüzyıl'daki 'Hürrem Sultan' karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edinen Meryem Uzerli'nin, dev bir bütçeyle çekilen ancak düşük reytingleri nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşatan dizisi 'Gecenin Kraliçesi' final kararı aldı.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Ekrana 3 sezon ara veren Uzerli'nin Aralık ayında izleyici ile buluşan dizisi 'Gecenin Kraliçesi' reytinglerde hayal kırıklığı oluşturdu. Gelişmeler üzerine yapımcı şirket, diziyi sonlandırma kararı aldı. Gecenin Kraliçesi, 5 Nisan'da ekrana gelecek 13. bölümü ile final yapacak. Uzerli'nin bölüm başına maliyetinin 170 bin lira olduğu iddia edilmişti.

'HANIM KÖYLÜ' GELİYOR

Star TV, final yapacak Meryem Uzerli'nin dizisinin yerine bir Ege komedisi olan 'Hanım Köylü' adlı yapımı ekrana getirecek. Çekimleri Muğla'da yapılan dizinin başrollerini Yusuf Çim ile Gülsüm Ali İlhan paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Özgür, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Tanju Tuncel ve Uğur Demirpehlivan da yer alacak.

Dizinin önümüzdeki ay içerisinde Star tv ekranlarında ilk bölümüyle izleyicilere merhaba demesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Meryem Uzerli Ege Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

TÜRKIYEM:

Ben haftanın 7 günü çalışıyorum bir çocuk annesiyim ev işi yemek birsürü yük var üzerimde ALLAH ıma şükürler olsun hala ayaktayım tükenmiş miş o zaman Biz asalım kendimizi.

Yanıtla044
Kartal:

Murat Yıldırım Tuba Büyüküstün istiyoruz bu dizi hayal kırıklığı oldu ilk bölüm çok hızlandı kartal selin ne çabuk beraber oldular selin hamile kaldı böyle oldu diye dizi final oldu çok gelişti olay murat Yıldırım başka dizide oynasiin

Yanıtla013
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title